Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Vakantiepark Parelstrand Vakantiepark

Luikersteenweg 313A, B-3920, Lommel, België

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Vier uw vakantie op het Vakantiepark Parelstrand in Lommel! Hier geniet u optimaal van de natuur. Bezoek ook eens het attractiepark Bobbejaanland.

Highlights

  • Nabij attractiepark Bobbejaanland
  • Eindeloos waterplezier
  • Prachtige zandstranden
  vanaf80,-
6

Dit is de laagste prijs voor de komende 4 maanden voor Vakantiepark Parelstrand.

Deze prijs geldt voor 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse, met als eerste aankomstmogelijkheid 31 augustus 2018, 2 nachten en 6 volwassenen.

Inclusief:
Milieuheffing Park
Exclusief verplichte toeslagen:
• Bedlinnen 9,50 per persoon
• Reservatiekosten 20,- per reservatie
• Toeristenbelasting 1,- per persoon per nacht
  89,- per reservatie
Inclusief verplichte toeslagen komt de totaalprijs op  169,-  (80,- (Accomodaties ) + 89,- (Verplichte toeslagen))

Gebaseerd op 6 personen (volwassenen, kinderen en/of babies) en 1 accommodatie(s).

gratis

fijn restaurant en de prijzen ervan veel keuze het parelstrand zelf dichtbij haven Anoniem - Tegelen - Nederland - 22 mei 2018

Oostappen Groep
6,7

Beoordeling van Vakantiepark Parelstrand

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 361 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen van onze gasten en krijg een goed beeld van Vakantiepark Parelstrand.

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
6,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

9,4

Mevr. Floreal hilde - Brugge - België

nl_BE 12 juni 2018 - Groep - 8-persoons stacaravan/chalet Holiday

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 9,0

Rust en groene omgeving

Zwembad is 30 min rijden met auto

Beoordeling van "8-persoons stacaravan/chalet Holiday " 10,0

Inrichting

Niks

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,3

Dhr. Faes Sammy - Deurne - België

nl_BE 14 mei 2018 - Familie - 4-persoons stacaravan/chalet Holiday Cottage

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 7,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Holiday Cottage " 9,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,0

Dhr. Barry Fontijn - Castricum - Nederland

nl_BE 6 september 2017 - Gezin met kinderen (7-12) - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 8,0

Strand en meer. animatie team was heel erg leuk. Teun, Quinty en alle andere. Kobus maakte ook heel veel indruk.
leuke schone huisje.
Wij hebben niet voor niets bijgeboekt.

Misschien wat achterstallig onderhoud.

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 9,0

Ik vond het een heerlijk huisje. We hebben niet voor niets bijgeboekt.
Was mooi en schoon voorzien van alle gemakken.

Niets

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,0

Anoniem - Tongeren - België

nl_BE 26 augustus 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 5,0

De zandput waar je heerlijk kunt zwemmen

Properheid bungalow (deze was erg vuil en de vuile lakens van de vorige bezoekers lagen er van 's morgens tot ik het 's avonds ben gaan melden)
Onvoldoende bestek (ontbrekende tassen, lepels, vorken,...)
Geen zwembad.
Geen sfeer.

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 4,0

Bij aankomst merkten we op dat er héél snel met een natte dweil werd doorgegaan maar het was nog erg vuil.
Ook buiten de bungalow lagen wel 100-en peuken op de grond en papier.
Qua orde en netheid dus een dikke NUL.
Het gaf ons direct een vieze indruk en de vakantie moest nog beginnen.
Onvoldoende bestek maar omdat we maar met drie waren heb ik dit niet direct gemeld, wel bij vertrek gemeld aan de receptie

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
4,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,4

Anoniem - meerhout - België

nl_BE 21 augustus 2017 - Familie - 8-persoons stacaravan/chalet Holiday

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 6,0

Kinderen worden goed vermaakt door de entertainment crew

Beoordeling van "8-persoons stacaravan/chalet Holiday " 5,0

Is groot

De koelkast was niet goed te sluiten,
en de hygiëne was ook niet optimaal veel honden haren
ramen waren vies
kasten waren heel wiebelig, bed was heel hard en de ramen waren niet goed te sluiten doordat de hendels kapot waren.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
4,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,7

Anoniem - baasrode - België

nl_BE 8 augustus 2017 - Met een vriend/vriendin - 4-persoons stacaravan/chalet De Watering

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 8,0

Vriendelijk,supermarkt,je had alles wat je moest hebben

Geen wifi,geen privacy, te weinig parking,snachts is het in stacaravan koud

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet De Watering " 7,0

Je had alles voor te koken,terras

Matras hard,snachts koud ,donkere gordijnen in slaapkamer,geen wifi

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,0

Dhr. Speeckaert Henri - Hoboken - België

nl_BE 25 juli 2017 - Familie - 4-persoons stacaravan/chalet De Watering

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 9,0

Vriendelijk, proper, snelle service

Het winkeltje is laat open 8u30 voor verse pistolets of brood te kopen is dit voor ons wat laat. Wij zijn vroege vogels en staan rond 7 uur op.En spijtig dat het zwembad buiten gebruik is.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet De Watering " 9,0

Heel proper, mooi gelegen

Dat de matrassen van de bedden wat dun zijn.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,0

Anoniem - Tegelen - Nederland

nl_NL 22 mei 2018 - Met een vriend/vriendin - 4-persoons stacaravan/chalet De Watering

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 8,0

Fijn restaurant en de prijzen ervan veel keuze het parelstrand zelf dichtbij haven

Geen zwembad maar voor mij niet toepasselijk

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet De Watering " 9,0

Fijne ligging goed onderhouden

Geen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
10,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
7,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,9

Anoniem - Oirschot - Nederland

nl_NL 9 mei 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 8-persoons stacaravan/chalet Holiday

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 6,0

Ruim opgezet, rustig park, veel groen, klein maar mooi strandje. onze sta chalet was ruim en voldoende ingericht.
We mochten gebruik maken van het zwembad op de hengelhoef (wel 40 min met de auto) de kinderen vonden het zwembad geweldig.

Het gedeelte met vaste plekken zag er wat onverzorgd en rommelig uit.
En als je naar het strandje loopt kom je langs een rij sta caravans die er heel armoedig uit zien, volgens mij zaten daar de seizoens arbeiders en hoewel er geen troep lag zag het er onverzorgd uit, de stacaravans zien er uitgeleefd uit , heel ongezellig. Je word een beetje triest als je bedenkt dat daar mensen langere tijd moeten wonen.
Verder was de winkel gesloten alhoewel er wel openingstijden aangegeven worden, en weinig annimatie terwijl het nog vakantie is.

Beoordeling van "8-persoons stacaravan/chalet Holiday " 6,0

Ruim huisje, redelijk schoon, ( je moey nooit in de hoekjes kijken maar dat teld voor alle vakantie huisjes ook de duurdere) voldoende privecy.

Het enige minpunt was de stank op de w.c. Ondanks de halve fles chloor (ik dacht dat het kwam omdat het huisje misschien al lang niet gebruikt was) bleef de stank ondragelijk, we lieten de deur maar openstaan als we gebruik maakten van de w.c. Ik had dit nog graag willen melden maar de receptie was niet vaak open en toen we het park verlieten om 9.30 maandag ochtend was er ook niemand bij de receptie.
Verder vond ik het jammer dat we extra moesten betalen voor een 2e auto bij een 8 persoons chalet (?!) Je kunt toch verwachten dat er wel eens 2 gezinnen in kunnen. Omdat het in ons geval om de bedrijfs wagen van mijn man ging (die moest nog werken) hebben we het maar gedaan.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,4

Anoniem - Velbert - Deutschland

de_DE 4 april 2018 - Gezin met kinderen (7-12) - 8-Personen Mobilheim/Chalet Holiday

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 3,0

Das etwas Wasser da ist.

Die Reinigung ist mehr als ungenügend das ganze Haus war dreckig überall spinnengewebe die Scheiben super dreckig die Toilette war nicht gut geputzt
Die Lampe im Korridor war defekt sowie die Fernbedienung des sehr alten röhrenfernseher.
Dazu kommt das die Betten mega quietschen und sehr gestunken haben.
Die Matratzen waren durchgelegen und sehr sehr dünn und alt.
Hinzu kommt dass die Couch durch war mann könnte sich überhaupt nicht draufsetzen.
Die Hygiene in der Dusche war einfach nur dreckig.
Aufgrund der sehr schlechten Hygiene und des weiteren was die Betten anbelangt sind wir eher abgereist

Beoordeling van "8-Personen Mobilheim/Chalet Holiday " 3,0

Nichts hat nicht gepasst.

Die Hygiene Reinigung und Sauberkeit war sehr schlecht.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

Heeft u nog vragen?
MA-VR: 09:00-22:00 ZA: 10:00-18:00 ZO: 10:00-22:00