Bungalow met sloep

Nederland, een land vol met meren en waterpartijen waar je ideaal met jouw bootje kunt varen. Maar dan moet je wel een boot hebben natuurlijk. Daarom is het zo heerlijk een huisje met boot te huren. Dan ligt voor de steiger van het vakantiehuis gewoon een sloep klaar. Bekijk deze top 10 vakantiehuisjes aan het water.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-7 van 7 beschikbare bungalowparken

Loading...

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Bungalow met sloep

Vakantiehuis met sloep Nederland

BungalowSpecials heeft een aantal unieke parken in Nederland die huisjes hebben met een sloep. Zo huur jij gemakkelijk een bungalow met sloep en gaat je samen genieten met jouw partner of het gezin van een vakantie aan het water. 

Top 10 vakantieparken met sloep

De top 10 vakantieparken met sloep hebben wij voor jou opgesomd. Zo heb jij een makkelijk overzicht met bungalows aan het water en huur jij jouw huisje met sloep voor een vakantie die je nooit zal vergeten. De kinderen zullen een vakantiehuis met boot ook zeker geweldig vinden. 

Bungalows aan het water

In Nederland zijn tal van leuke bungalows aan het water. De provincie Friesland is goed vertegenwoordigd en heeft verschillende vakantieparken met sloepverhuur. Zo is er een vakantiepark met sloepverhuur waar jij overnacht op 6 schiereilandjes. Of zijn er huisjes met bootverhuur in de provincie Overijssel waar jij Giethoorn hebt.