Fietsvakantie Frankrijk

Frankrijk is een gevarieerd land vol met leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Op welke manier is het nou leuker om deze prachtige bezienswaardigheden fietsend te ontdekken. Een fietsvakantie naar Frankrijk is de beste manier om op jouw eigen tempo alle pareltjes van de regio bewonderen. Weet jij al waar je naartoe gaat?

Gezocht op:

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 138 beschikbare bungalowparken in Frankrijk

Loading...

Getoond: 1-10 van 138 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Fietsvakantie Frankrijk

Tips voor een ongestoorde fietsvakantie naar Frankrijk

Wanneer je op fietsvakantie naar Frankrijk gaat kun je jezelf van te voren goed voorbereiden op een aantal dingen. Maar wat zijn zijn dingen precies? Allereerst is het belangrijk dat je zorgt voor een goede fiets met de juiste maat, zodat je geen last krijgt van je spieren. Wanneer je op fietsvakantie naar Frankrijk met het gezin gaat, dan is het handig om ook voor de kinderen de juiste fietsmaten de huren of mee te nemen. Daarnaast is het ook verstandig om de juiste kleding mee te nemen naar een fietsvakantie in Frankrijk. Denk aan een helm, handschoenen en felgekleurde kleding, zodat anderen je makkelijk zien. En mocht je een klapper maken in de Franse bergen dan ben je in ieder geval beschermt met een helm en handschoenen! Ook is het belangrijk dat je niet vergeet dat je op vakantie bent. Dus heb je een keer geen zin of ben je uitgeput, las dan even een pauze in. Als laatst is het belangrijk dat je weet waar je wil gaan fietsen. Frankrijk heeft namelijk ontzettend veel leuke fietsregio’s. Ga jij voor een natuurgebied of toch dichtbij de bewoonde wereld tijdens jouw fietsvakantie in Frankrijk?

Leukste regio’s voor een fietsvakantie naar Frankrijk

Voor een fietsvakantie in Frankrijk in een natuurgebied is het zeker een aanrader om naar de Franse Ardennen of de Ardeche te gaan. Ga je met de auto naar Frankrijk en wil je liever niet te ver rijden? Dan is het handig om te verblijven in Noord-Frankrijk, bijvoorbeeld de regio’s Picardië, Champagne of Bretagne. Houd je wel van een uitdaging? Dan is zeker leuk om te fietsen in een berggebied. Wat dacht je van de Alpen of misschien de Pyreneeën? Wanneer je op fietsvakantie naar Frankrijk met het gezin gaat kun je er ook voor kiezen om naar een vakantiepark met zwembad in Zuid-Frankrijk gaat. Zo kun je naast de fietstochten ook heerlijk relaxen aan het water. Weet jij al wanneer en waar naartoe jij op fietsvakantie naar Frankrijk gaat? Bekijk het aanbod en boek nu jouw eerstvolgende vakantie bij BungalowSpecials!