Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Bungalowbeoordelingen

BungalowSpecials.be vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan de meningen van klanten die via onze site geboekt hebben. Door deze te publiceren willen wij een objectief en onafhankelijk beeld geven van de bungalowparken die wij aanbieden.

  • Wij leren graag van uw ervaringen: wat doen we goed en wat kunnen we volgende keer beter doen?
  • We willen u de beste bungalowparken aanbieden. Door uw feedback leren we welke bungalowparken u het meest waardeert.
  • Uw beoordeling wordt op onze website geplaatst om andere boekers te helpen bij het maken van een keuze voor het bungalowpark dat bij hun wensen past.

Enkel oprechte en echte beoordelingen
Sinds de oprichting zorgen wij er voor dat er alleen 100% echte en oprechte beoordelingen te vinden zijn op onze website. Alle beoordelingen die u hier kunt lezen zijn stuk voor stuk afkomstig van klanten die het bungalowpark in kwestie daadwerkelijk geboekt en bezocht hebben. Lees voor meer informatie over de beoordelingen op BungalowSpecials.be onze beloftes.

Vul ook uw beoordeling in
Heeft u via BungalowSpecials.be een verblijf op een bungalowpark geboekt, dan ontvangt u 3 dagen na uw verblijf een e-mail met een uitnodiging om een beoordeling in te vullen. Het invullen van de beoordeling duurt slechts enkele minuten en kan, indien gewenst, anoniem worden ingevuld. Hierin stellen wij vragen over de faciliteiten op het park, de accommodatie, service en omgeving van het bungalowpark. Er zijn minimaal 2 beoordelingen nodig per park voor vertoning. Daarnaast kunt u bij ons ook een foto uploaden. Lees hier welke screeningscriteria we hanteren om de beoordelingen live te zetten.