Onze garanties

Om je te kunnen verzekeren van een veilige boekingservaring, zijn we aangesloten bij meerdere externe en onafhankelijke partijen. Dit zorgt ervoor dat wij minstens een keer per jaar gecheckt worden op onze werkwijze. 

Aangesloten bij BeCom

We zijn aangesloten bij BeCom. We voldoen daarmee aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Je kunt dus veilig bij ons shoppen, bekijk certificaat.

Gemakkelijk en veilig betalen

Online kun je betalen met iDEAL, creditcard (we accepteren American Express, VISA of MasterCard), PayPal of Bancontact.

Reizigersbeoordelingen

BungalowSpecials doet er alles aan om jouw reis goed te organiseren. Van jouw complimenten worden we blij, van jouw kritische opmerkingen leren we. We geloven dat jouw reis geslaagd is als je én lekker bent uitgerust én intens hebt genoten van de camping of het vakantiepark. Dat is waar we het voor doen.

Eigen beoordelingen

BungalowSpecials toont beoordelingen die zijn verzameld via de website van BungalowSpeials over de vakantieparken. Deze beoordelingen worden uitgevraagd bij gasten na afloop van hun verblijf dat ze via BungalowSpecials hebben gereserveerd. 

Trustpilot

Trustpilot is een onafhankelijk platform waar BungalowSpecials zich bij aan heeft gesloten. Reviews op Trustpilot worden geschreven door consumenten van over de hele wereld. Iedereen met een service- of koopervaring in de afgelopen 12 maanden, kan hierover gratis een review schrijven, mits ze over een Trustpilot-gebruikersaccount beschikken, de richtlijnen voor reviewers naleven en geen belangenconflict hebben met het bedrijf dat ze beoordelen. Lees hier meer over hoe de Trustpilot reviews werken.

Klik hier om alle reviews over ons op Trustpilot te lezen.

Algemene annuleringsvoorwaarden

De annulatievoorwaarden van de Aanbieder zijn beschikbaar tijdens het reservatieproces, op de website van de Aanbieder en worden toegestuurd in de bevestigingsmail die u ontvangt na het afronden van het reservatieproces. Lees hier meer.

Vragen?

Onze klantenservice helpt je graag met al je vragen via het contactformulier.