Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Geschiedenis BungalowSpecials

Twee vrienden, één vakantie, géén gedoe:

Alles kan tegenwoordig via internet, maar een bungalowvakantie tegen een schappelijke prijs boeken moet nog steeds op een middeleeuwse manier. En iedereen biedt hetzelfde aan.

Tot deze conclusie kwamen vrienden en fervent (bungalow)vakantiegangers Nick Stals en Remco Hofstede in 2002. Hun doel? Zelf gemakkelijk en goedkoop online een vakantie regelen op een onderscheidende manier. Vanuit dit idee zetten de jonge entrepreneurs zich in voor een online vakantieboekingsplatform waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. En waarbij het onderscheid met andere aanbieders gemaakt wordt door het aanbieden van ‘specials’ – aanbiedingen waarbij service, een laagste prijsgarantie en een veelzijdig assortiment de basis vormen. Het idee voor HotelSpecials (opgericht in 2002) en BungalowSpecials (opgericht in 2005) werd geboren. Inmiddels gaan niet alleen zij eenvoudig via hun boekingswebsites op vakantie. In totaal hebben honderdduizenden tevreden vakantiegangers hun voorbeeld opgevolgd.

U ook? Laat u verbazen door ons aanbod, de scherpe prijzen en de uitstekende service waar onze vaste klanten ons om roemen.