Hoe kan ik mij aanmelden?

We zijn blij dat u geinteresseerd ben in een samenwerking met BungalowSpecials. Wij zijn vastbesloten om onze samenwerking zo succesvol mogelijk te maken en een langdurige relatie met u op te bouwen. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat we benadrukken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. 

Met onze ondernemersgeest dagen we onszelf voortduren uit om doorlopend voor verbetering te zorgen. Het is onze ambitie om u en uw accommodaties zo goed mogelijk te leren kennen. Als partners willen we blije klanten die hun verblijf probleemloos hebben geboekt en precies krijgen wat ze verwachten. DIt is een ambitieuze missie, die we niet zonder u kunnen realiseren. 

Wat kunt u verwachten?

We maken met elke partner waarmee we samenwerken een maatwerk-accountplan, gebaseerd op uw behoeften en gecombineerd met de expertise van onze ervaren accountmanagers. Samen bekijken we hoe we u kunnen helpen en welke doelen we willen bereiken.

Wat verwachten wij van u?

Aan het begin van onze samenwerking zullen we een uitgebreide presentatie maken van uw vakantiepark. We willen alles te weten komen over uw accommodaties om onze gezamenlijk klanten zo goed mogelijk te bedienen. Om dit doel te bereiken, dient alle informatie die u aan ons verstrekt met betrekking tot uw vakanatiepark eerlijk, juist en op geen enkele manier misleidend of onnauwkeurig te zijn. Daarom is het ook belangrijk dat u ons aantrekkelijk beeldmateriaal verstrekt, zodat onze klanten een goed beeld van uw vakantiepark krijgen. 

Een sterke relatie opbouwen

Bent u geïnteresseerd? We bellen u graag op voor een persoonlijk gesprek. Vul dit formulier in en één van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct aanmelden