De BungalowSpecials nieuwsbrief

Met de BungalowSpecials nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste bungalow promoties. Wij bieden voor ieder wat wils: van topdeals bij de beste ketens, zoals Landal GreenParks en Roompot Vakanties, tot een geweldig weekend, midweek of weekje weg. U vindt gegarandeerd een bungalowpark dat volledig aan uw wensen voldoet.

Wekelijks ontvangt u als eerste al onze scherpe promoties zodat u niet verder hoeft te zoeken. Wordt u al nieuwsgiering naar onze Specials en scherpe seizoensdeals? Reserveer niet alleen slim, maar ook nog eens voordelig bij BungalowSpecials.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


Goed om te weten

  • Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, alleen gebruikt voor verzending van de BungalowSpecials nieuwsbrief. Bekijk hier ons privacy statement over de verwerking van persoonlijke gegevens;
  • Het is altijd mogelijk om u af te melden voor de nieuwsbrief van BungalowSpecials via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Contact

Voor vragen over het maken van een reservering of specifieke wensen, lees dan onze
veelgestelde vragen
.

Staat uw vraag er niet tussen; wilt u een reservering maken of wijzigen? Gebruik dan het contactformulier en wij nemen uiterlijk binnen 2 dagen contact met u op. Tips ontvangen wij ook graag. Hiervoor kunt u ook het contactformulier gebruiken.

> Contactformulier
> Veelgestelde vragen
Deel uw mening/ervaring!
> Beoordeel ons op TrustPilot

Belofte BungalowSpecials.be