Domaine Le Boulac is beste bungalowpark van België 2013

Prijs voor best gewaardeerde bungalowpark in de Ardennen

België, 4 maart 2014 – het rustig gelegen bungalowpark Domaine Le Boulac in de Ardennen is in 2013 door klanten van BungalowSpecials.be uitgeroepen tot Beste bungalowpark van België. De service, faciliteiten en prachtige ligging worden het meest gewaardeerd.

Bungalowpark in de Ardennen best beoordeeld

Domaine Le Boulac is de winnaar van de prijs Beste bungalowpark van België. Met het gemiddelde cijfer 8,3 wordt dit bungalowpark in klantenbeoordelingen vooral geroemd om de mooie ligging van de huisjes, de service en de faciliteiten als restaurant, zwembad en tennisbanen. “We hebben genoten van de rust, ruimte en omgeving”, “Genoten van het restaurant, zwembad, speeltuin en wandelen” en “Vriendelijke bediening!” zijn enkele quotes van klanten die na hun verblijf een beoordeling hebben ingevuld over Domaine Le Boulac.

Beoordelingen bepalen Bungalowpark Winnaar

Alle boekers op BungalowSpecials.be en BungalowSpecials.nl ontvangen na afloop van hun verblijf een uitnodiging om het bezochte bungalowpark te beoordelen. Klanten kunnen dan hun mening geven over het bungalowpark, de omgeving en activiteiten in de buurt. BungalowSpecials.be publiceert de beoordelingen om boekers een objectief en onafhankelijk beeld te geven van de bungalowparken op de website.

Over BungalowSpecials.be

BungalowSpecials.be is sinds 2013 onderdeel van Bungalow Booker B.V. BungalowSpecials.be heeft een intensieve samenwerking met meer dan 500 vakantieparken in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Dit aantal groeit dagelijks. Samen met zusteronderneming Hotel Booker B.V. heeft zij 110 medewerkers in dienst.