Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Nieuwe website op de bungalowmarkt: BungalowSpecials.be

België, 31 juli 2013 – Vandaag is de website BungalowSpecials.be gelanceerd, een nieuwe aanbieder op de Belgische bungalowmarkt. Deze website biedt een duidelijk en overzichtelijk bungalowaanbod en stelt het gebruiksgemak van de consument centraal.

Duidelijkheid en overzichtelijkheid

BungalowSpecials.be is een overzichtelijke website, dat in één oogopslag het complete bungalowaanbod laat zien. Er zijn vele zoek- en filtermogelijkheden, parkinformatie en de prijsopbouw wordt duidelijk gecommuniceerd. Ook worden er uitgebreide accommodatieomschrijvingen gegeven en zijn er plattegronden en beoordelingen van bezoekers te vinden.

Bungalowpromo’s op BungalowSpecials.be

De website BungalowSpecials.be heeft een uitgebreid bungalowaanbod: parken van ketens zoals SunParks en Oostappen Vakantieparken, en ook de keten Ourthe & Somme is vertegenwoordigd. Uiteraard zijn er ook bungalowpromo’s te vinden van iets minder bekende bungalowparken en campings.

Om de website BungalowSpecials.be te lanceren is er intensief samengewerkt met een aantal externe partijen waaronder Noon Design, Jungle Minds en OOGST.

Over BungalowSpecials.be

BungalowSpecials.be is sinds 2013 onderdeel van Bungalow Booker B.V. BungalowSpecials.be heeft een intensieve samenwerking met meer dan 500 vakantieparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit aantal groeit dagelijks. Samen met zusteronderneming Hotel Booker B.V. heeft zij 110 medewerkers in dienst. Beide ondernemingen realiseerden in 2012 samen 470.000 boekingen.