Veel gestelde vragen

Reserveren

Een vakantieverblijf reserveren via de website van BungalowSpecials is heel eenvoudig: 

1. Kies het vakantiepark en het gewenste accommodatietype (of Special) op de door u gewenste datum en klik op ‘Reserveer’
2. Volg alle stappen in het reservatieproces. 
3. De reservatie is definitief wanneer u de laatste stap heeft doorlopen en op ‘Bevestig uw reservatie’ heeft geklikt. Op dat moment komt er een overeenkomst tot stand tussen u en het betreffende vakantiepark. 
4. Binnen een half uur na het reserveren ontvangt u hiervan een e-mail ter bevestiging. Het reservatienummer geldt als bevestiging. 
5. Vanaf dit moment kunt u ervan uitgaan dat uw reservatie in orde is. 

De minimale leeftijd om te mogen reserveren is altijd 18 jaar. Er dient dan ook altijd minimaal één persoon van 18 jaar of ouder aanwezig te zijn tijdens het verblijf. Bij een aantal uitzonderingen is de minimale leeftijd 21 jaar. In het laatste geval wordt dit op de pagina van het vakantiepark extra vermeld.

Wanneer er een foutmelding op de pagina verschijnt nadat u op ‘definitief reserveren’ heeft geklikt, neem dan contact met onze klantendienst op. In de meeste gevallen is de reservatie gewoon gelukt, maar is de pagina waar de reservatie op bevestigd wordt verlopen. 

Ook bij andere foutmeldingen adviseren we u altijd om contact met onze klantendienst op te nemen.

Nee, na een reservatie via BungalowSpecials kunt u zich niet beroepen op het herroepingsrecht. Omdat u via BungalowSpecials een reservatie direct bij het vakantiepark heeft gemaakt, is dit een aangelegenheid van het betreffende vakantiepark. In de algemene voorwaarden van BungalowSpecials wordt dit uitgelegd.

De actuele beschikbaarheid van een accommodatie kunt u via onze website controleren op de pagina van het door u gekozen vakantiepark. De beschikbaarheid van een accommodatie kan per dag, en zelfs per moment, verschillen. Indien er geen accommodaties worden getoond op de door u gekozen datum, zijn er geen accommodaties beschikbaar.

Gereserveerde accommodaties zijn op de dag van aankomst tot 18:00 uur gegarandeerd, tenzij anders is aangegeven. Indien u op de dag van aankomst na 18:00 uur op het vakantiepark arriveert, dient u het betreffende vakantiepark hiervan voortijdig telefonisch op de hoogte te stellen. Zo kunnen zij de accommodatie(s) voor u vasthouden. Wanneer er al een aankomsttijd bekend is, is het handig om dit ook vroegtijdig aan te geven.  

Op de meeste vakantieparken is de receptie de gehele dag geopend. Er zijn echter ook vakantieparken waar de receptie een beperkt aantal uren is geopend. Dit geldt met name voor de avonduren. De contactgegevens en openingstijden van de receptie vindt u op de reservatiebevestiging van het betreffende vakantiepark.

Ja, dat is mogelijk. Wanneer deze optie niet beschikbaar is op onze website, kunt u hier contact met onze klantendienst over opnemen.