Bloggers gezocht!

Samenwerken met BungalowSpecials

Hallo bloggers en vloggers,

BungalowSpecials is op zoek naar u! Wij zijn namelijk altijd aan het speuren naar goede samenwerkingen met bloggers. Staat u open voor een gastblog of wilt u plezant op pad naar een leuke bestemming zodat u voor ons een blog of toffe vlog kunt maken? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar wat er mogelijk is. 

Bloggers gezocht

Ziet u uzelf en de kinderen al zitten op een van onze bungalowparken op een topbestemming die u altijd nog wilde ervaren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. BungalowSpecials is namelijk al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van vakantiehuisjes en vakantieparken. Wij zijn altijd op zoek naar dat ene huisje op dat ene bungalowpark dat perfect aansluit bij de wensen van onze klant. 

Test onze unieke Specials

Wist u dat wij als lokale Specialist onze unieke Specials aanprijzen. Deze Specials zijn namelijk op maat gemaakt voor de behoefte van de klant. We zouden het super leuk vinden als bloggers of vloggers deze Specials gaan testen. Wat dacht u van een Huisdier Special? Neem voor het gehele aanbod aan Specials een kijkje op onze site.