Veilig betalen

Op vakantie gaan is leuk en vaak ook een uitstapje waar u voor gespaard hebt. Dan wilt u natuurlijk dat u deze in een veilige betaalomgeving kunt betalen. Het boekingsproces wat wij op de website van BungalowSpecials hebben is beveiligd. Hoe is deze beveiligd? U kunt dit herken aan het SSL certificaat. Dit certificaat herkent u aan het groene slotje, hieronder een voorbeeld van onze website.

Hoe kunt u uw vakantie betalen?

  • Via MisterCash, betaalt u in een vertrouwde internet betaalomgeving en maakt u gebruik van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  • Met een kredietkaartbetaling (VISA, MasterCard en American Express), MisterCash, Sofort Banking en PayPal. Betalingen via kredietkaart worden beveiligd met SSL (Secure Sockets Layer). Uw transactiegegevens worden op deze manier versleuteld en dus veilig over het internet verstuurd. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het slot-icoontje in de onderste statusbalk van uw browser. De verzonden betalingsgegevens blijven voor BungalowSpecials.be onbekend, uw privacy blijft dus gegarandeerd.
  • Via Sofort, dit is een online overschrijvingsmethode op basis van internetbankieren. U hoeft u niet te registreren maar kan direct een overschrijving maken. U wordt automatisch naar de beveiligde omgeving geleid en kunt daar uw bank selecteren. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen.
  • Met PayPal kunt u gemakkelijk geld overmaken op de manier die u wilt. Vanuit één plek kunt u namelijk betalen met uw bankrekening, kredietkaart of PayPal-saldo. U hebt alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig. Alle overschrijvingen worden versleuteld verzonden en uw financiële gegevens zijn veilig opgeslagen zodat u deze nooit met anderen hoeft te delen. Uw transacties en gegevens worden 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen fraude beschermd.