Info over het Coronavirus en uw verblijf

Laatst bijgewerkt: 22 april 2020

Het zijn bizarre tijden waar we ons momenteel in bevinden. We vinden het dan ook heel vervelend dat we u de komende weken niet kunnen helpen met een fijn verblijf op een vakantiepark, maar ieders gezondheid staat natuurlijk op de eerste plek.

Bij BungalowSpecials volgen we de situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en houden we u, middels deze pagina, up-to-date over het laatste nieuws.

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen over de gevolgen van het Coronavirus op uw verblijf.

Heeft u een reservatie bij Roompot Vakanties, Largo Resorts of EuroParcs met aankomst t.e.m. 29 mei 2020?

Voor klanten die een reservatie hebben gemaakt bij een van deze vakantieparkketens is het volgende van toepassing: wanneer u een reservering heeft gemaakt met aankomst t/m 29 mei 2020 kunt u via https://www.roompot.nl/voucher een voucher aanvragen. 
Goed om te weten: de volgende vakantieparken behoren ook bij Roompot Vakanties:

  • Bospark De Bikkels
  • Vakantiepark Giethoorn
  • Waterpark Belterwiede
  • Villapark De Weerribben

Heeft u een reservatie bij Hogenboom Vakantieparken met aankomst t.e.m. 29 mei 2020?

Voor klanten die een reservatie hebben gemaakt bij Hogenboom Vakantieparken is het volgende van toepassing: wanneer u een reservering heeft gemaakt met aankomst t/m 29 mei 2020 kunt u via https://www.vakantiegevoel.nl/voucher/ een voucher aanvragen.

Heeft u een reservatie met aankomst vóór 1 juni 2020, maar niet bij bovenstaande vakantiepark ketens?

Dan adviseren wij u om direct contact op te nemen met het desbetreffende vakantiepark. Waarom? Omdat dit de snelste manier is om een antwoord te verkrijgen. Zoals u wellicht gehoord heeft, worden er per land en zelfs per regio besluiten genomen m.b.t. veiligheid. Het desbetreffende vakantiepark weet het beste wat hun situatie is.

 

 

Annuleren en wijzigen

Kan ik mijn boeking nog wijzigen?

Wij hebben natuurlijk het liefst dat u uw boeking wijzigt naar een nieuwe aankomstdatum in plaats van dat u deze annuleert. Waarom? Omdat u op deze manier een steentje bijdraagt aan het behouden van de toerismesector en natuurlijk het behoud van BungalowSpecials.

Wilt u uw boeking wijzigen, dan adviseren wij u contact met BungalowSpecials op te nemen. Wij bespreken dan met het vakantiepark of het mogelijk is om uw boeking te wijzigen naar een nieuwe aankomstdatum. Let wel: of u uw boeking kunt wijzigen is afhankelijk van de voorwaarden van het vakantiepark en de uiteindelijke beslissing die zij hierin nemen.

Kan ik mijn boeking wijzigen naar een onbekende datum?

Nee, dat kan niet. Bij een wijziging van een boeking, is er altijd een nieuwe datum nodig. 

Ik wil mijn boeking graag annuleren, kan dat?

Wanneer u binnen de annuleringsvoorwaarden wil annuleren, kunt u dit gemakkelijk zelf doen. Volg deze stappen:

  1. Open uw reservatiebevestiging en scroll naar het stukje "Wilt u uw reservatie annuleren?"
  2. Klik op de link en bevestig dat u uw reservatie wilt annuleren.
  3. Tip: Bekijk altijd even de annulatievoorwaarden of het nog mogelijk is om uw reservatie kosteloos te annuleren. Deze vindt u terug in uw annulatiebevestiging.

Let op: De boeking is pas geannuleerd wanneer u al deze stappen heeft doorlopen en een annulatiebevestiging heeft ontvangen.

Wanneer de annuleringsvoorwaarden niet meer van toepassing zijn, ligt het te allen tijde aan het vakantiepark of u uw boeking nog mag annuleren. Wij adviseren u dan contact op te nemen met BungalowSpecials, zodat wij navraag voor u kunnen doen bij het vakantiepark wat hun beleid hierin is. 

Voor meer informatie over een afgesloten annuleringsverzekering verwijzen we u door naar Allianz.

Ik ben mijn reservatiebevestiging kwijt

Deze kunt u gemakkelijk opnieuw aanvragen via onze contactpagina op de website.

 

 

Sluiting vakantieparken en faciliteiten

Is het verstandig om nog naar een vakantiepark af te reizen wegens het coronavirus (COVID-19)?

Die beslissing kunnen wij niet maken. Met de hele sector staan we in contact met de FOD Volksgezondheid zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Bij BungalowSpecials volgen wij de adviezen van de FOD strikt na.

U kunt er wel van uitgaan dat ook de vakantieparken hun verantwoording nemen en de nodige maatregelen treffen omtrent het Coronavirus. Zo wordt er bijvoorbeeld extra goed schoongemaakt om de hygiëne te waarborgen. Heeft u vragen over welke maatregelen er worden genomen? Neem dan contact op met het desbetreffende vakantiepark .

Welke vakantieparken zijn er gesloten?

Momenteel zijn er steeds meer vakantieparken die besluiten om hun deuren tijdelijk te sluiten. Wanneer een vakantiepark gesloten is, zal deze tijdelijk niet meer boekbaar zijn via BungalowSpecials. Dit geldt voor vakantieparken in zowel binnen- en buitenland.

Welke faciliteiten zijn er wel en niet geopend bij vakantieparken?

Over het algemeen zijn de meeste faciliteiten op alle vakantieparken in België momenteel tot 3 mei 2020 gesloten. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over welke voorzieningen open/gesloten zijn? Neem dan contact op met het desbetreffende vakantiepark.

 

 

Contact met BungalowSpecials

We werken er met man en macht aan om alle binnenkomende vragen zo snel mogelijk te verwerken. Dit kost, zoals u kunt begrijpen, de nodige tijd daar er velen met u vragen hebben over hun verblijf. Helaas zal het dus wat langer duren voordat u antwoord krijgt op uw gestelde vraag. Hiervoor onze excuses.

We adviseren u dan ook om de veelgestelde vragen op deze pagina goed door te lezen want vaak staat uw antwoord hier al tussen. Voor alle overige vragen, verwijzen wij u door naar de veelgestelde vragen.

Mocht toch blijken dat u uw antwoord niet kunt vinden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.