Mid Season Sale

Wil jij geld besparen op jouw vakantie en/of de topdrukte in de warme zomermaanden vermijden? Dan ben je aan het juiste adres! Speciaal tijdens onze Midzomer Sale profiteer jij op aankomsten buiten de zomervakantie (9 mei t/m 2 oktober) van kortingen tot 30% op jouw midweek of weekend weg!

Gezocht op:

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Mid Season Sale

Boek jouw verblijf op een vakantiepark tijdens de Mid Season Sale

Velen van ons willen graag op vakantie in de warme zomermaanden, vanwege de nodige zonzekerheid. Dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt. De prijzen liggen hoger en het is vaak topdrukte, ongeacht waar je ook heen gaat. Ben jij niet gebonden aan de zomervakantie? Dan zijn juni of september de ideale periodes om op vakantie te gaan!

Hiervoor ben jij bij BungalowSpecials.nl aan het juiste adres. Speciaal tijdens onze Mid Season Sale profiteer jij daarom voor de maanden juni en september van voordelige prijzen, een ruime keuze aan vakantiebungalows én het is op veel plekken nog niet zo druk.

Midzomer Sale actie met korting oplopend tot 30%

In de periode van 9 mei t/m 2 oktober gelden er tijdens onze Midzomer Sale hoge kortingen, oplopend tot 30%. De bungalowparken in deze actie liggen op de mooiste plekken in de natuur en zijn om die reden de perfecte uitvalsbasis voor rustzoekers. Ook zijn de gebieden rondom deze vakantieparken ideaal voor wandel- en fietsfanaten. Kortom, volop keuze tijdens de Mid Season Sale om optimaal te genieten op een prachtig vakantieadres. Kies uit een midweek of weekend weg in NederlandBelgië of Duitsland en boek jouw perfecte verblijf via BungalowSpecials!