Vakantiehuis Normandië

Geniet van een heerlijk verblijf in een vakantiehuis in Normandië. Deze regio aan de Franse kust, zal de vakantie van je leven worden! Maak een heerlijke wandeling in de prachtige natuur of verken historische dorpen. Na een actieve dag kun je heerlijk tot rust komen bij de zonsondergang. Klinkt niet verkeerd toch? Kijk snel op onze website en vind jou vakantiehuis in Normandië.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 12 beschikbare bungalowparken in Normandie

Loading...

Getoond: 1-10 van 12 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantiehuis Normandië

Vakantiehuis in Normandië? Dit zijn de must-sees!

Wanneer je een vakantiehuis in Normandië huurt, dan moet je daar wel goed gebruik van maken. Een huisje huren in Normandië heeft namelijk heel veel voordelen, want je verblijft in één van de mooiste provincies van Noord Frankrijk. Wandelen door de natuur of zonnebaden aan het strand is heerlijke bezigheid op vakantie, maar de regio heeft nog veel meer te bieden. Zeker als je met de auto naar Frankrijk gaat, is het heel gemakkelijk om vanuit je vakantiehuis in Normandië de hort op te gaan. Wat zijn nou de échte must-sees als je een in Normandië een vakantiehuis huurt? 

Vanuit je vakantiehuisje in Normandie naar de Mont Saint-Michel

De Mont Saint-Michel is een absolute aanrader wanneer je in een vakantiehuis in Normandië verblijft. Het bijzondere stadje is one-of-a-kind, doordat het knusse dorp op een eiland ligt. Hierdoor is het ook maar via één weg te bereiken. Dwaal rond in de sprookjesachtige straatje en leer meer over de geschiedenis van dit speciale plekje. Mocht je voor deze bezienswaardigheid naar Normandië komen, zorg er dan voor dat je een huisje huurt in Normandië aan de Zuidkant.

Breng een bezoekje aan Honfleur

Verblijf je in een vakantiehuis in Normandië dichterbij de Noordkant? Dan kun je langs de Seine het schattige dorpje Honfleur vinden. Het historische stadje is gebouwd in de Romeinse tijd. Het stadje is met name bekend door de haven. Na dagje te hebben rondgedwaald, kun je plaatsnemen op één van de vele terrasjes aan het water. Geniet van een hapje en drankje, waarnaar je voldaan terug kunt keren naar je vakantiehuisje in Normandië. 

Geniet van de natuur vanuit je vakantiehuis in Normandië

Naast alle dorpjes en monumenten, is het zeker een aanrader om de prachtige natuur te verkennen wanneer je een huisje huurt in Normandië. Bezoek de witte krijtrotsen aan de Franse kust. Soms steken deze kliffen maar liefst 70 meter uit de grond. Maak een wandeling langs deze bijzondere plek en geniet van het uitzicht op zee. Daarnaast is een bezoek aan het natuurpark Boucles de la Seine Normande ook zeker een aanrader. Wil je wandelen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Normandië? Dat kan in dit park zeker, want het beschikt over meer dan 1000 km aan wandelpaden. Beleef de natuur van dichtbij en spot wilde dieren, zoals paarden en ossen. Mocht je nou net zo enthousiast worden als ons over een huisje huren in Normandië. Neem dan snel een kijkje op onze website en vind jou perfecte verblijf!