Vakantie met baby: gratis kinderbedje en kinderstoel met onze BabySpecials

Het is best spannend om op vakantie te gaan met je baby. Helemaal wanneer het de eerste keer is! Als je een baby-vakantie reserveert, zul je ook ter plekke veel nodig hebben. Daarom vind je speciaal voor de allerkleinsten vind je bij ons vakantiehuizen die 100% kidsproof zijn, met kinderbedje en kinderstoel gratis inbegrepen. Zo ga jij met een gerust hart een weekend weg met je baby.

Gezocht op:

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 98 beschikbare bungalowparken

Loading...

Roompot Weerterbergen

Nederland
Limburg
Weert
  • Duik in het subtropisch zwemparadijs
  • Jongeren vermaken zich in de ChillZone
  • Leuke animatie met Koos Konijn
vanaf363,-- 55%164,-
Uitleg prijs 
Bekijk park
Zomervakantie

Villages Nature Paris

Frankrijk
Île-de-France
Bailly-Romainvilliers
Nieuw
  • Groot outdoor zwemparadijs met buitenlagunes
  • Op 15 min. van Disneyland® Parijs
  • Spelen en klauteren in de Action Factory
vanaf359,-- 22%279,-
Uitleg prijs 
Bekijk park
Zomervakantie

Getoond: 1-10 van 98 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantie met baby: gratis kinderbedje en kinderstoel met onze BabySpecials

Er komt heel wat bij kijken op het moment dat je besluit een weekendje weg met jouw baby te gaan. Er moet een gigantisch aantal spullen mee en het is elke keer weer hopen dat alles in de auto past. Bij BungalowSpecials zijn we bekend met de uitdaging die een vakantie met baby met zich meebrengt en daarom helpen we jou graag een beetje opweg met onze Baby Specials. Op deze bungalowparken zijn baby's meer dan welkom en wordt er aan alle benodigde maatregelen en voorzieningen gedacht. Zo wordt een vakantie met kleine kinderen een succes. 

Vind de ideale vakantie met baby met de Baby Specials

Met onze Baby Specials kan je met een gerust hart naar een vakantiepark met jouw baby gaan. Je verblijft in een veilige omgeving en daarnaast maak je altijd gebruik van een gratis ledikant en kinderstoel. Het enige wat jij hoeft te doen voor een weekendje weg met baby, is tijdens het boekingsproces het kinderpakket aan te vinken die geheel gratis is. Zo hoef je niet te sjouwen met al de benodigde spullen en bespaar je meer ruimte in de auto. Je hoeft alleen maar te genieten van jouw vakantie met je baby, peuter of kleuter en de rest van jouw gezin. Klinkt dat niet fijn?!

Een geschikt bungalowpark met baby: reserveer een Baby Special

Bekijk snel op BungalowSpecials welke Baby Specials we aanbieden en profiteer van deze unieke actie. We variëren ons aanbod regelmatig en vullen dit aan met de beste vakantieparken waar jij met een baby naartoe kunt gaan. Gegarandeerd dat je een heerlijk weekendje weg met jouw baby vindt. Geniet van jouw vakantie met een baby door een Baby Special te reserveren. Een vakantie met kleine kinderen hoeft niet moeilijk te zijn, met onze Baby Specials kan je met een gerust hart op vakantie gaan.