Black Friday Deals

Scoor de beste Black Friday deals bij BungalowSpecials met kortingen tot wel 40%! Bekijk hier álle geldige promo's, wacht niet te lang en reserveer snel uw favoriete verblijf.

Let op: de deals zijn slechts te reserveren tot zondag 28 november 2021 en geldig op verblijven t.e.m. 7 januari 2022. Wees er dus snel bij!

Dé beste deals van vandaag

Ontdek welke deals wij voor jou geselecteerd hebben

Black Friday Deals

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse traditie en vindt plaats op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op Black Friday beginnen veel Amerikanen met het doen van kerstinkopen en daarom bieden een groot aantal winkels producten aan met hoge kortingen. De kortingen zijn vaak zo scherp dat ze de rest van het jaar niet goedkoper te verkrijgen zijn. Black Friday is tegenwoordig niet alleen een trend in Amerika, maar ook in België en andere landen een populaire dag om de beste aanbiedingen te scoren. 

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november 2021

Black Friday deals 2021 bij BungalowSpecials

Vrijdag 26 november 2021 is het Black Friday. Dat betekent dat u bij BungalowSpecials profiteert van minimaal 35% korting op onze top vakantieparken. Alleen vandaag heeft u de kans om extra voordelig de vakantie te boeken waar u altijd al van droomde. Black Friday staat bekend om de hoge kortingen op de laatste vrijdag van november. Deze deals zijn maar 24-uur geldig, dus perfect voor de snelle beslissers. Wacht niet te lang, want anders is Black Friday alweer voorbij.