Holiday Suites

Holiday Suites biedt u betaalbare vakanties op bruisende locaties. De luxe vakantieverblijven van Holiday Suites zijn gelegen in Limburg en de Belgische kust. Geniet van een heerlijke strandvakantie bij Holiday Suites Westende of ontdek de veelzijdige natuur van Limburg. Beleef het zelf en reserveer één van de comfortabele appartementen van Holiday Suites.

Gezocht op:

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-7 van 7 beschikbare bungalowparken

Loading...

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Holiday Suites

Bij Holiday Suites bent u aan het juiste adres voor een vakantie met het gezin, de hele familie, vrienden of partner. Met Holiday Suites ontdekt u op bruisende locaties bekende en minder bekende plekjes. Ontdek de Belgische kust of verken het bosrijke Limburg. Holiday Suites laat België zien, zoals u ons land nog niet kent.

Een verblijf bij Holiday Suites

Op zoek naar een verblijf aan de Belgische kust? De accommodaties die Holiday Suites in Westende aanbiedt, garanderen rust en ruimte. Op slechts 600 meter wandelafstand van de Holiday Suites Westende bevindt zich de prachtige Belgische kust. Of u komt zonnen of uitwaaien deze plek is het gehele jaar bijzonder. Tip: maak gebruik van de kusttram en verken de volledige Belgische kust! Liever naar ons mooie Limburg? Met een verblijf bij Holiday Suites in Limburg kunt u wandelen door de mooie natuur, ontspannen bij het openluchtzwembad of gezellig koken met het hele gezelschap. Tip: Ontdek Gent, Hasselt en Maastricht, bruisende steden in de omgeving!