Nabij de Efteling

Verras uzelf en/of de kinderen met een (korte) vakantie naar het sprookjesachtige pretpark de Efteling! Bewonder de Noord-Brabantse natuur en verblijf in een bungalowpark nabij de Efteling. Tip: bij Efteling Bosrijk kun u in een bungalow direct naast de Efteling overnachten en de Efteling tickets zijn bij de prijs inbegrepen!

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-8 van 8 beschikbare bungalowparken

Loading...

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij de Efteling

Zin in een korte vakantie in Nederland met de kinderen? Verras de kleinsten dan met een vakantie op een bungalowpark nabij de Efteling, die u reserveert via BungalowSpecials.be. Dan vertoeft u niet alleen in het schitterende landschap van Noord-Brabant maar bent u binnen no-time ook bij één van de plezantste attractieparken van Nederland. Wist u al dat u het hele jaar terecht kunt in de Efteling? Het is ook in de winter mogelijk om de Efteling attracties te beleven tijdens de Winter Efteling. 

Tips voor bungalows nabij de Efteling

De Efteling ligt in de Noord-Brabantse plaats Kaatsheuvel op relatief korte afstand van de grens. In de Efteling wonen allerlei magische figuren in het Sprookjesbos, terwijl er ook snelle achtbanen en andere spectaculaire attracties te vinden zijn. Beleef de sprookjes van de Efteling in het Sprookjesbos of ga in de nieuwe attractie van  de Efteling: Symbolica Efteling. Wilt u de actie en de magie afwisselen met verblijf in een beestenboel? Verblijf dan op Libéma Vakantiepark Dierenbos. Dit park in Vinkel in de buurt van de Efteling is uitstekend geschikt voor een vakantie met de familie.

Boek een bungalow nabij de Efteling

U vindt het gehele overzicht aan bungalowparken nabij de Efteling en last minute Efteling promo’s op BungalowSpecials.be. Bereid uw kinderen alvast voor op een unieke dag in een bijzonder pretpark. Reserveer een bungalow in een vakantiepark nabij de Efteling en maak van uw verblijf een onvergetelijke tijd met de familie, of uw vrienden. 

Bekijk alle
bungalows in Noord-Brabant nabij de Efteling