Nabij Puy du Fou

Reis terug in de tijd met een uitstap naar Puy du Fou, het bekende middeleeuwse pretpark in West-Frankrijk. De spectaculaire geschiedenisshows vormen samen met de mooie houten gebouwen en constructies een onvergetelijke vakantie voor de hele familie!

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Puy du Fou

Puy du Fou is een van Frankrijks best bewaarde geheimen. In dit pretpark - gelegen in een rustige, bosrijke omgeving - beleeft u spectaculaire shows en kunt u door 50 hectaren tuinen en gereconstrueerde historische dorpen. Bekijk onze bungalowparken nabij Puy du Fou en geniet van een heerlijke vakantie.

Tips voor een bungalowpark nabij Puy du Fou

Zoekt u een comfortabele bungalow nabij Puy du Fou? We bieden u 3 verschillende bungalows aan in de buurt van het pretpark; kijk even naar de accommodaties, faciliteiten en activiteiten en kies er het park uit dat het beste bij u past.

Boek een bungalowpark nabij Puy du Fou

Op BungalowSpecials.nl vindt u een fantastische verzameling aan vakantieparken nabij pretpark Puy du Fou in Frankrij. Bekijk snel onze voordelige last minutes en andere goedkope deals en wie weet zit u binnenkort wel op een vakantiepark nabij Puy du Fou.