Week, midweek of weekend weg met hond

Wil jij een heerlijk weekendje weg met de hond? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod aan huisdiervriendelijke vakantieparken. Overnacht met je hond in één van deze parken in natuurrijke omgevingen waar je heerlijk kunt wandelen. Ideaal dus voor een weekendje weg of midweek weg met hond!

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 830 beschikbare bungalowparken

Loading...

Getoond: 1-10 van 830 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Week, midweek of weekend weg met hond

Overnachten met jouw hond in een vakantiepark

Kies voor een weekendje weg met je hond en heb de tijd van je leven met jouw trouwe viervoeter! Een paar dagen zijn soms genoeg om even bij de te komen van de dagelijkse sleur. Je kunt gemakkelijk weekje, weekendje of midweek weg met je hond reserveren bij Bungalowspecials. Zo kan je ongestoord genieten van jouw volgende vakantie. Ga voor een fraaie bestemmingen bij het bos of overnacht met jouw hond aan zee. Het is helemaal niet nodig om een dierenoppas te regelen. BungalowSpecials beschikt over diverse vakantieparken waar huisdieren jij met een gerust hart een weekendje weg kan met jouw hond. Daarnaast zijn de meeste vakantiehuizen vrijstaand waardoor de buren geen last hebben van mogelijk geblaf.

Luxe weekendje weg met de hond

Heb jij al bedacht waar je het liefste heen gaat tijdens een weekend weg met jouw hond? Wandel bijvoorbeeld door de fraaie Ardennen of overnacht met jouw hond aan zee. Hier kan jouw trouwe viervoeter heerlijk los wandelen en de omgeving verkennen. Daarnaast heeft jouw hand in een vakantiehuis genoeg ruimte en plek op tot rust te komen na een drukke dag. En bij BungalowSpecials hebben we een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen waar je gemakkelijk een luxe weekendje weg met jouw hond kan gaan. Of je nou op vakantie gaat voor een korte citytrip of knus weekend in de bossen: overnachten met je hond staat garant voor een geslaagd verblijf!

Een vakantie met hond aan het water

De meeste honden zijn gek van water, dus waarom kies je niet voor een vakantie met jouw hond aan het water? Jouw viervoeter vindt het waarschijnlijk heerlijk om zich in het koele water te storten en zal gemakkelijk enthousiast worden van een takje in het water. Overnacht met de hond aan zee en je bent op een steenworp afstand van de kust! Het weekendje weg met de hond hoeft niet per se aan de kust te zijn, tegenwoordig kiezen veel hondenbezitters ook voor een vakantie dichtbij een Europees meer. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je naar de vakantiebestemming met de auto kan rijden. Kies voor een vakantiehuis aan het Ijsselmeer, de Ourthe of het Veluwemeer. Ook in Duitsland of Frankrijk vind je leuke vakantiebestemmingen voor jouw vakantie met jouw hond aan het water! Weet jij al waar je naartoe gaat?

Reserveer een last minute met hond

Trek eropuit tijdens een last minute met de hond en laat hem of haar lekker banjeren op het vakantiepark naar keuze. Ga er samen op uit en maak de mooiste wandelingen. Met een zorgvuldige keuze van de bestemming zal jouw hond helemaal kunnen genieten. Gegarandeerd een heerlijk weekendje weg met jouw hond dus! Profiteer van lage prijzen en diverse leuke bestemmingen. Ontdek nu snel het totale aanbod aan vakantieparken waar huisdieren zijn toegestaan op BungalowSpecials en ga heerlijk overnachten met jouw hond!