Nabij rivieren en meren

Vier jouw vakantie aan het water met een van de bungalowparken nabij rivieren en meren. Kies voor een heerlijk verblijf in de Duitse Moezel, beleef een leuke tijd aan de Rijn of reserveer een vakantiepark aan het water. Bij BungalowSpecials vind je het perfecte alternatief voor de kust.

Gezocht op:

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 244 beschikbare bungalowparken

Loading...

Getoond: 1-10 van 244 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij rivieren en meren

Verblijven in een bungalowpark aan het water

Een vakantiepark aan het water is perfect voor diegene die altijd al heeft willen verblijven nabij rivieren en meren. Daarnaast kun je nabij het water genieten van een welverdiende vakantie. Beleef volop plezier in de zwemvijver, ga waterfietsen over een idyllisch meer of maak een rondvaarttocht over één van de bekende rivieren zoals de Rijn of de Moezel. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je vindt altijd een bungalowpark aan het water of nabij een rivier dat aan jouw wensen voldoet! Bekijk snel het aanbod vakantieparken aan het water op BungalowSpecials. 

Tips voor een vakantiepark aan het water

Op BungalowSpecials vind je vele aanbiedingen van bungalowparken aan het water. Neem een verfrissende duik tijdens jouw vakantie aan het water. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een alternatief voor een park aan de kust. Een vakantiepark aan het water zal je zeker niet tegenvallen! De natuur nabij een meer of rivier is namelijk prachtig. Ideaal voor een wandel- of fietsvakantie. Voor een park nabij een idyllisch meer raden wij je aan om naar Frankrijk te gaan. Deze omgevingen zijn vaak perfect voor een fietsvakantie in Frankrijk. Liever dichterbij een rivier? Kies dan voor een vakantie aan het water in Duitse Alpen!

Reserveer nu jouw vakantie aan het water 

Reserveer één van de vakantiepark aan het water en geniet van een spectaculaire vakantie! Een vakantie aan het water voorziet je van nog veel meer waterplezier. Daarnaast liggen de leukste uitstapjes om de hoek van deze vakantieparken. De ideale vakantie aan het water reserveer je bij BungalowSpecials!