Bungalows met omheinde tuin

Een vakantie is niet compleet zonder elk lid van de familie. En daarom moet het mogelijk zijn dat de hond ook mee kan. In een bungalow met omheinde tuin kan je genieten van een goed boek, terwijl de hond en de kinderen met een gerust hart buiten kunnen spelen!

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 69 beschikbare bungalowparken

Loading...

't Hooge Holt

Nederland
Overijssel
Gramsbergen
Award-winnaar
  • Binnenzwembad mét kinderbad
  • In de buurt van Slagharen
  • Mooi overdekt speelparadijs!
vanaf205,-184,50
Uitleg prijs 
Bekijk park

Getoond: 1-10 van 69 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Bungalows met omheinde tuin

Ga jij niet op vakantie zonder jouw trouwe viervoeter mee te nemen? Natuurlijk niet! Daarom ben je op zoek naar een vakantiehuis met omeheinde tuin waar de hond mee kan. Reserveer dan een bungalow met omheinde tuin op een van onze veelzijdige bungalowparken. Zeker wanneer je op vakantie gaat met de hond is een omheinde tuin handig. Zo hoeft jouw viervoeter niet telkens aan de riem of in de bench, maar kan hij/zij lekker rondrennen in de tuin.

Tips voor een vakantie met hond in een bungalow met omheinde tuin

Naast dat je zorgeloos op vakantie met jouw hond kunt gaan, zorgen omheinde tuinen er ook voor dat een bungalow geschikt is voor kleine kinderen. Ook zij kunnen spelen in de tuin zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze weglopen of uit jouw oogveld verdwijnen. Op deze pagina vind je alle bungalowparken die een vakantiehuis bieden waar zowel huisdieren zijn toegestaan als een omheinde tuin hebben. Geniet van een heerijke vakantie met hond en/of kinderen. 

Reserveer een vakantiehuis met omheinde tuin waar honden toegestaan zijn

Op BungalowSpecials zijn er diverse parken te vinden die beschikken over een vakantiehuis waar je met hond naartoe kan vanwege een omheinde tuin. Deze goed onderhouden tuinen bieden je de gelegenheid er te eten op het terras of er te genieten van het weer in het gras. Bekijk het hele aanbod aan bungalows met omheinde tuinen op BungalowSpecials.be.