Bungalows Oudjaar

Beleef een onvergetelijk begin van 2022 met familie en vrienden in een vakantiehuis met oudjaar. Smul van de zelfgebakken smoutebollen, steek sterretjes aan met de kinderen en bewonder het vuurwerk tijdens een nachtje weg met oudjaar.

Verfijn zoekresultaat

Getoond: 1-4 van 386 beschikbare bungalowparken

Loading...
Landal Mooi Zutendaal
Zeer goed8,2

Landal Mooi Zutendaal

België
Limburg
Zutendaal
Nieuw
  • Gelegen aan Nationaal Park Hoge Kempen
  • Overdekt en openlucht zwembad
  • Dagje Maastricht
vanaf
419,-
Uitleg prijs
Bekijk park
Aan de kust

Getoond: 1-4 van 386 beschikbare bungalowparken

Bungalows Oudjaar

Nog geen plannen met oudejaarsavond maar wilt u er wel even tussenuit? Kijk dan snel bij de promo’s voor een vakantiehuis tijdens oudjaar 2021-2022 op BungalowSpecials! Beleef een fantastische jaarwisseling in bijvoorbeeld de Ardennen, op de Kempen of in buurland Nederland. De keuze van bungalowparken met oudjaar is enorm.

Datum oudjaar 2021 – 2022

Vrijdag 31 december 2021 - zaterdag 1 januari 2022. Oudejaarsavond is op vrijdag 31 december 2021 en nieuwjaarsdag op zaterdag 1 januari 2022.

Tips voor een vakantiehuis met oudjaar 2021

Of u met oud en nieuw nu op vakantie wilt naar een bungalowpark midden in de natuur, nabij een stad of liever kiest voor een rustige jaarwisseling op een vuurwerkvrij bungalowpark, er zit altijd een vakantiehuis voor oudjaar bij dat aan al uw wensen voldoet. Geniet ’s avonds met de kids van smoutebollen en spelletjes in uw bungalow en bewonder daarna het vuurwerk!

Reserveer een vakantiehuis voor oudjaar

Kijk snel op BungalowSpecials voor alle bungalowparken met oudjaar. Waar u ook naar op zoek bent, er zit altijd een vakantiehuis met oudjaar bij dat aan al uw wensen voldoet. Kies voor een veelzijdig bungalowpark nabij een grote stad of geniet van een heerlijk verblijf op een vuurwerkvrij bungalowpark. Reserveer nú uw bungalowpark voor oudejaarsavond op BungalowSpecials!

Bekijk ook onze:
bungalows in de kerstvakantie
vuurwerkvrije vakantieparken