Nabij Bobbejaanland

Beleef een plezante dag in attractiepark Bobbejaanland en ga er gelijk een weekend op uit met uw gezin, familie of partner. BungalowSpecials.be heeft een breed aanbod aan bungalows nabij Bobbejaanland waar u heerlijk geniet van vele faciliteiten.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-1 van 1 beschikbare bungalowparken

Loading...

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Bobbejaanland

Een dagje met het hele gezin in attractactiepark Bobbejaanland is voor eenieder een feest. Het pretpark in Lichtaart heeft alles in huis voor een gezellige tijd. Zo zijn er verschillende wildwaterbanen en diverse rollercoasters, zoals de Thrill Ride. Na een dagje avontuur rust u lekker uit in een bungalowpark nabij Bobbejaanland. Het park is geopend van april tot en met augustus 2013.

Tips voor bungalows nabij Bobbejaanland

Kies voor een bungalow nabij Bobbejaanland en geniet van de omgeving en het pretpark. Op BungalowSpecials.be vindt u verschillende bungalowparken in de buurt van Bobbejaanland, zoals Sunparks Kempense Meren of Park Molenheide.

Boek een bungalow nabij Bobbejaanland

Op de ruime bungalowparken nabij Bobbejaanland kunt u gegarandeerd bijkomen. Zoek een park uit dat bij uw voorkeuren past. Reserveer een van de scherpe promo's en het is tijd voor de voorpret! Na een te gekke dag in Bobbejaanland praat u onder het genot van een versnapering nog even bij in uw luxe bungalow in de buurt van Bobbejaanland.

Bekijk alle
bungalows in Limburg
nabij Bobbejaanland