Verfijn zoekresultaat

Landen
Faciliteiten park
Faciliteiten accommodatie
Review park
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Soort accommodatie
Geschikt voor
Type bungalowpark
Regio's
Ligging
Omgeving geschikt voor
Review accommodaties
Ligging accommodatie

Nabij Walibi Belgium

Walibi Belgium ligt in Wavre nabij Brussel. Maak plezier in dit waanzinnige pretpark met de hele familie of vriendenploeg en rust vervolgens uit in uw eigen luxueuze bungalow. Ga alle 40 attracties af en laat uw hoofd tollen van plezier! Ervaar bloedstollende loopings in de ultieme rollercoaster Vampire en huil tranen van het lachen het 4D Theater Spongebob. Reserveer vandaag nog een bungalowpark in de buurt van Walibi Belgium en geniet van een geweldige vakantie!

Tips voor bungalows nabij Walibi Belgium

Op BungalowSpecials.be vindt u allerlei vakantieparken nabij Walibi Belgium. Ga bijvoorbeeld naar Park Molenheide in Limburg waar u gebruik kunt maken van een zwemparadijs met maar liefst 4 zwembaden. En ga dieren spotten in het aangrenzende Wild- en Wandelpark. Een andere aanbeveling is Domaine Les Gaux in de Maasvallei op een klein uurtje rijden van Walibi Belgium. Hier is het heerlijk aankomen na een dagje in de attracties.

Reserveer een bungalow nabij Walibi Belgium

Surf snel naar BungalowSpecials.be en kies één van de verschillende bungalowparken nabij Walibi Belgium! Kies voor een rustieke en comfortabele bungalowpark in de buurt van het unieke pretpark. Uiteraard kunt u ook een dagje uittrekken voor een bezoekje aan Brussel.

Bekijk alle
bungalows in de Ardennen
nabij Walibi Belgium

Nabij Walibi Belgium

Maak er een onvergetelijk verblijf van in het gigantische attractiepark Walibi Belgium! Verwonder u bij het zien van de fantastische attracties. Bekijk het aanbod van BungalowSpecials.be en kies een schitterend park uit in de buurt Walibi Belgium.

Getoond: 1-4 van 4 beschikbare bungalowparken

Oudjaar in een bungalow