Nabij Walibi Belgium

Maak er een onvergetelijk verblijf van in het gigantische attractiepark Walibi Belgium! Verwonder u bij het zien van de fantastische attracties. Bekijk het aanbod van BungalowSpecials.be en kies een schitterend park uit in de buurt Walibi Belgium.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-4 van 4 beschikbare bungalowparken

Loading...

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Walibi Belgium

Walibi Belgium ligt in Wavre nabij Brussel. Maak plezier in dit waanzinnige pretpark met de hele familie of vriendenploeg en rust vervolgens uit in uw eigen luxueuze bungalow. Ga alle 40 attracties af en laat uw hoofd tollen van plezier! Ervaar bloedstollende loopings in de ultieme rollercoaster Vampire en huil tranen van het lachen het 4D Theater Spongebob. Reserveer vandaag nog een bungalowpark in de buurt van Walibi Belgium en geniet van een geweldige vakantie!

Tips voor bungalows nabij Walibi Belgium

Op BungalowSpecials.be vindt u allerlei vakantieparken nabij Walibi Belgium. Ga bijvoorbeeld naar Park Molenheide in Limburg waar u gebruik kunt maken van een zwemparadijs met maar liefst 4 zwembaden. En ga dieren spotten in het aangrenzende Wild- en Wandelpark. Een andere aanbeveling is Domaine Les Gaux in de Maasvallei op een klein uurtje rijden van Walibi Belgium. Hier is het heerlijk aankomen na een dagje in de attracties.

Reserveer een bungalow nabij Walibi Belgium

Surf snel naar BungalowSpecials.be en kies één van de verschillende bungalowparken nabij Walibi Belgium! Kies voor een rustieke en comfortabele bungalowpark in de buurt van het unieke pretpark. Uiteraard kunt u ook een dagje uittrekken voor een bezoekje aan Brussel.

Bekijk alle
bungalows in de Ardennen
nabij Walibi Belgium