Paasvakantie 2024

De paasvakantie is echt het ideale moment om er even tussenuit te gaan. De (klein)kids zijn dan vrij van school en jij hebt wat vrije dagen. Zin in een paasweekend weg of een weekje weg in de paasvakantie? Verblijf dan op één van de vele parken, elk te vinden op unieke locaties in binnen- en buitenland. Start de dag met een paasontbijtje en ga eieren zoeken in de tuin. Daarnaast is het waarschijnlijk heerlijk voorjaarsweer voor lange wandelingen in de natuur. Zalig!

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Paasvakantie 2024

Paasvakantie 2024

De paasvakantie 2024 valt in de maand april en duurt officieel twee weken. Goede Vrijdag, eerste paasdag en tweede paasdag vallen ook binnen het paasverlof 2023. Voor wie op weg met Pasen wilt hebben de vakantiepark aanbieders vaak mooie promoties en kortingsacties voor een paasweekend weg. Een overzicht van alle paas-promoties voor een week, midweek of weekendje weg in de paasvakantie vind je op deze pagina!

Waarom jij een paasweekend weg moet reserveren

In april de paasvakantie op een vakantiepark vieren is de uitgelezen kans om met je partner, het gezin of de familie te genieten van deze vrolijke dagen. Vooral onder families en gezinnen met (klein)kinderen is het populair om een verblijf op een vakantiepark in de paasvakantie te reserveren. De dagen worden weer langer, de zon laat zich steeds vaker zien en de natuur bloeit langzaam weer prachtig op. Kortom, alle ingrediënten voor geslaagd paasweekend weg of weekje weg in de paasvakantie zijn aanwezig! Reserveer jij in de paasvakantie een weekend weg in een vakantiehuisje met Pasen of plak jij er een paar vrije dagen aan vast en maak je er een midweek of zelfs een weekje weg van? Wij geven je groot gelijk! Heb jij besloten om voor het paasweekend een huisje te huren? Op deze pagina hebben wij de leukste bungalowparken voor jou op een rijtje gezet. Reserveer vandaag nog jouw vakantiepark voor de paasvakantie!

Een weekje weg tijdens de paasvakantie in België

Ben jij op zoek naar een geschikte locatie voor jouw paasweekend weg in België? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alle geschikte bungalowparken voor jouw ideale paasvakantie. Maak jij graag een heerlijke wandeling door de rijke natuur van de Antwerpse Kempen? Wanneer je ervoor kiest te verblijven op een vakantiepark in de paasvakantie kan dat! Vind jij het lekker om uit te waaien aan het strand en na afloop te genieten van een drankje op het terras? Ga dan weg met Pasen en bezoek de Belgische kust. Ook vind je vakantieparken in zowel het bosrijke gebied van Limburg, de ruige natuur van de Belgische Ardennen of het prachtige Luxemburg. Welke locatie op eigen bodem je ook kiest voor een paasweekend weg of een weekje weg in de paasvakantie, één ding is zeker: je gaat een heerlijke tijd tegemoet!

Naar een vakantiepark in de paasvakantie over de grens

Ook buiten België vind je bij ons genoeg leuke vakantieadresjes voor jouw paasvakantie. In vergelijking met de zomervakantie is Pasen vaak een rustigere tijd van het jaar. Heb jij wat meer tijd om handen en ga je graag richting de zon? Pak dan je strandlakens en boek een vakantiepark voor de paasvakantie in Zuid-Europa, zoals Frankrijk, Italië of Spanje. Voor de actieve fiets- en wandelfanaten onder ons raden wij aan in voor een weekje weg in de paasvakantie een huisje te huren in Duitsland, Nederland of Oostenrijk. Breng jouw paasvakantie door met je geliefden, ontdek samen een nieuwe omgeving en geniet!