Nabij Wunderland Kalkar

Beleef een geweldige vakantie nabij het Duitse attractiepark Wunderland Kalkar! Dankzij de nabijgelegen bungalowparken kunt u na een dagje genieten naar uw eigen bungalow voor een heerlijk verblijf. Bekijk snel de promo's nabij Wunderland Kalkar en kies een bungalowpark dat aan al uw wensen voldoet!

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-5 van 5 beschikbare bungalowparken

Loading...

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Wunderland Kalkar

Geniet volop in het Duitse pretpark Wunderland Kalkar! Dit veelzijdige familiepark ligt in het Duitse Kalkar en is geopend van april t/m november. Geniet in de vele attracties zoals de wildwaterbaan en woon een show bij in Kernie’s Theater. Een bezoek aan Wunderland Kalkar zal u niet snel vergeten!

Tips voor bungalows bij Wunderland Kalkar

Wanneer u op vakantie wilt nabij Wunderland Kalkar zit u goed in een bungalow in de Hollandse provincie Gelderland. Vanaf hier is het slechts een half uurtje rijden naar het pretpark. Boek bijvoorbeeld een verblijf op DroomPark Hooge Veluwe of Landal Stroombroek.

Boek een bungalow nabij Wunderland Kalkar

Op BungalowSpecials.be heeft u volop de keuze uit bungalowpromo’s nabij attractiepark Wunderland Kalkar. Beleef volop pret in de vele achtbanen en geniet na een leuke dag met uw partner, kids of vrienden in uw bungalow. Boek nú een vakantiepark nabij Wunderland Kalkar en beleef een heerlijke vakantie nabij dit pretpark!

Bekijk alle bungalows in Gelderland
nabij Wunderland Kalkar