Allerheiligen 2021

Allerheiligen is een uitstekend moment om een korte vakantie te plannen. Gebruik het lange weekend om eindelijk weer veel familietijd door te brengen met uw gezin. En waar kan dat beter dan op een vakantiepark? Vier Allerheiligen in Nederland, verblijf aan zee of maak lange wandelingen door de herfstachtige natuur.

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Allerheiligen 2021

Plan tijdens Allerheiligen een lang weekend weg op een vakantiepark. Hier kunt u genieten van de beste familietijd met uw gezin. Als u kiest voor een vakantiepark met veel faciliteiten, zoals een indoor speelparadijs en zwemparadijs, zullen uw kinderen zich zeker niet vervelen en kunt u genieten van een ontspannen gezinsvakantie tijdens de Allerheiligenvakantie.

Datum Allerheiligen 2021

Allerheiligen valt ieder jaar op november 1. 

Allerheiligen Nederland

Denkt u er aan om tijdens Allerheiligen op korte vakantie te gaan naar Nederland? Gebruik het lange weekend om extra veel tijd door te brengen met uw gezin. Breng Allerheiligen door in Nederland aan zee en ga lekker uitwaaien in het herfstzonnetje. Of geniet in Nederlands Limburg en geniet van lange wandelingen voordat het straks weer winter is. 

Allerheiligen in eigen land

Ook een lang weekend in eigen land in november is aan te raden. Vertrek tijdens het Allerheiligen weekend bijvoorbeeld naar de Belgische Ardennen en geniet van het prachtige herfstseizoen en haar prachtige herfstkleuren.