Carnavalsvakantie 2020

De hotels zitten hoogstwaarschijnlijk allemaal al vol voor de carnaval van 2020. Daarom hebben wij het perfecte alternatief voor u gevonden. Een huisje op een vakantiepark. De parken liggen niet al te ver weg van de steden en het is veel makkelijker om daar met een groep vrienden te verblijven! Dus waar wacht u op? Reserveer nu uw weekend weg met Carnaval, keigaaf!

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Carnavalsvakantie 2020

Van Carnaval in eigen land tot het feest in het zuiden van Nederland. Wij hebben de leukste bestemmingen voor een weekend weg tijdens carnaval voor u op een rij gezet. Wat het voordeel is van in een vakantiehuisje verblijven ten opzichte van een hotel tijdens deze periode? Het mag dan misschien wat verder uit de feeststad liggen, het is wel de ideale plek om met een groep vrienden te overnachten. Daarnaast hebben onze vakantieparken altijd een plekje voor u over op het moment dat u denkt dat alles al is volgeboekt.

Op vakantie naar het zuiden met Carnaval

Het is iets wat u eigenlijk één keer in uw leven meegemaakt moet hebben; het keigezellige carnaval. Pas wel op! Als u eenmaal geweest bent, kan het verslavend werken. Geheit dat u volgend jaar dan weer mee wil feesten. Ook met kinderen is het een feest van jewelste! Ga met het hele gezin verkleed en ontdek de sfeer in de carnavalssteden en -dorpjes! Of neem eens een kijkje bij onze onze buren in Nederland, want ook daar wordt het carnavalsfeest gevierd.

Weg met Carnaval 2020

Reserveer hier uw huisje voor de carnavalsvakantie en vier mee met vrienden of familie! Het feest waar jong en oud altijd welkom is. Zing de carnavalskrakels mee samen met Prins Carnaval en bewonder de leukste kostuums.