Vakantiehuis voor 15 personen

Een onvergetelijk weekend weg met een groep vrienden beleven? Verblijf dan in een 15-persoons vakantiehuis of bungalow van BungalowSpecials! Tijdens een korte vakantie ontbreekt het u aan niets doordat de grote vakantiehuizen en bungalows van alle gemakken zijn voorzien. Ziet u het al helemaal zitten?

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantiehuis voor 15 personen

Wanneer u het helemaal zitten om met een groep een onvergetelijk weekend weg te beleven, kiest u voor een groepsverblijf in een 15-persoons vakantiehuis of bungalow van BungalowSpecials! Tijdens het verblijf in een groepsaccommodatie bent u van alle gemakken voorzien en ontbreekt het u aan niets tijdens een korte vakantie. Daarnaast kunt u vanuit een groot vakantiehuis voor 15 personen op uw gemak allerlei uitstapjes ondernemen.

Vakantiehuis 15 personen Nederland

Verspreid over België, Nederland, Luxemburg en Duitsland vindt u de comfortabele 15-persoons vakantiehuizen. U kunt uw uitstapjes dus zo ver maken als u zelf wil! Ga gezellig met z'n allen natafelen in de avonden, geniet van een welverdiende nachtrust en wordt 's ochtend samen wakker aan de ontbijttafel van uw groepshuis. Alle ingrediënten om vol energie op pad te kunnen en te kunnen genieten van de omgeving. Ook op het bungalowpark zult u zich absoluut vermaken. De vakantieparken waar de grote vakantiehuizen voor 15 personen zich op bevinden, zijn veelal voorzien van een luxe zwembad en een sportvelden zoals een tennisbaan of volleybalveld. Volop gezelligheid dus!

Boek een groot vakantiehuis voor 15 personen

Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie in een 15-persoons vakantiehuis of bungalow! Boek een groepsaccommodatie midden in de natuur, aan de kust of nabij een attractiepark en maak gebruik van alle faciliteiten die het bungalowpark u biedt. Na een heerlijke dag is het prima met zijn twintigen vertoeven in uw eigen grote bungalow. Reserveer snel en profiteer van de beste promoties voor onze groepsaccommodaties!

Bekijk ook:

Alle 6-persoons bungalows
Alle 8-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 18-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows