Vakantiehuis voor 8 personen

Het is weer de tijd van het jaar: familieweekend! Hoewel de organisatie een grote klus is, kijkt iedereen er toch elk jaar weer naar uit. Om je op weg te helpen, hebben wij alvast alle groepsaccommodaties voor 8 personen voor je op een rij gezet. Zo hoef je alleen de gezelligste uit te kiezen. Laat het weekend maar komen!

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 175 beschikbare bungalowparken

Loading...

Getoond: 1-10 van 175 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantiehuis voor 8 personen

Wil jij een weekend weg met een grotere groep? Kies dan eens voor een verblijf in een 8-persoons vakantiehuis van BungalowSpecials! In deze grote vakantiehuizen is het prima toeven met 8 personen en je geniet van een welverdiende vakantie. De 8-persoons vakantiehuizen vind je onder andere in het heuvelachtige Limburg, direct aan zee in het prachtige Zeeland en op de bosrijke Veluwe. Reserveer snel het bungalowpark van jouw keuze en beleef een geweldige tijd met al jouw familie of vrienden!

Tips voor 8-persoons vakantiehuizen

De vakantiehuizen voor 8 personen vind je op de mooiste plekjes in de België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Start jouw dag met een lekker ontbijtje in de woonkamer van jouw groepsaccommodatie en beleef daarna volop plezier op het bungalowpark. Ga bijvoorbeeld een potje midgetgolfen of geniet van waterpret in het zwembad. Een 8-persoons vakantiehuis of bungalow bestaat uit een comfortabele woonkamer waar jij gezellig een spelletje kunt doen. ’s Avonds is de grote open keuken, als jouw bungalow daar over beschikt, ideaal om een heerlijke maaltijd voor jouw medevakantiegangers te bereiden. Daarnaast zijn er bij de meeste vakantiehuizen voor 8 personen 4 slaapkamers aanwezig, waarvan sommige met een 2-persoonsbed en sommige met 2 1-persoonsbedden. Ideaal voor stelletjes en grote gezinnen!

Reserveer een vakantiehuis voor 8 personen

Beleef een onvergetelijke tijd met jouw partner, vrienden en familie in een 8-persoons vakantiehuis of bungalow! Reserveer een groepsaccommodatie midden in de natuur, aan de kust of nabij een attractiepark en maak gebruik van alle faciliteiten die het bungalowpark jou biedt. Na een heerlijke dag is het prima met zijn achten vertoeven in jouw eigen grote bungalow. Reserveer snel en profiteer van de beste promo's een vakantiehuis voor 8 personen!

Bekijk ook
Alle 6-persoons bungalows
Alle 10-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows