Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Verfijn zoekresultaat

Landen
Prijs per accommodatie
-

Vul de velden in of sleep.

Kortingen
Klantwaardering park
Ligging op
Bungalowparkfaciliteiten
+ Toon meer opties
Type bungalowpark
Omgeving geschikt voor
In de buurt te vinden
Ligging bungalowpark
Klantwaardering Accommodaties
Soort accommodatie
Faciliteiten accommodatie
+ Toon meer opties
Type accommodatie
+ Toon meer opties
Ligging accommodatie
Aantal slaapkamers
+ Toon meer opties
Aantal badkamers
+ Toon meer opties

Vakantiehuis voor 8 personen

Een groot gezin of een uitgebreide vriendengroep? Geen probleem; op Bungalowsepcials.be vindt u verschillende vakantieparken met 8-persoons bungalows en 8-persoons vakantiehuizen. Zo zijn er  8-persoons bungalows aan de kust, in het bos of nabij een pretpark of stad. Reserveer het vakantiepark van uw keuze en nodig vandaag nog vrienden en familie uit voor een te gekke vakantie.

Tips voor 8-persoons bungalows

De 8-persoons bungalows die zijn te vinden op BungalowSpecials.be liggen op de mooiste plekken in binnen- en buitenland. Begin uw dag met een smakelijk ontbijt in de woonkamer van uw grote bungalow en ontdek alle mogelijkheden op het veelzijdige park. Ga bijvoorbeeld baantjes trekken in het zwembad, sla een balletje op de tennisbaan of ga midgetgolfen. Een 8-persoons bungalow of 8-persoons vakantiehuis is voorzien van een ruime woonkamer, genoeg slaapkamers en veelal een grote keuken. Dit is dus ideaal voor vriendengroepen en grote gezinnen.

Boek een vakantiewoning 8 personen

Laat de dagen voorbij schieten tijdens een vakantie in een 8-persoons bungalow of 8-persoons vakantiehuis met uw partner, familie en vrienden! Reserveer een accommodatie aan de kust, nabij een attractiepark of midden in de natuur, en maak gebruik van alle voorzieningen die het bungalowpark u biedt. Na een actieve dag is het prima met zijn achten vertoeven in een ruime bungalow. Reserveer op BungalowSpecials.be een bungalow en maak gebruik van de beste promo's op het gebied van 8 persoons bungalows!

Bekijk ook
Alle 6-persoons bungalows
Alle 10-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows

8-persoons bungalows

Vakantiehuis voor 8 personen

Wilt u er met vrienden en/of familie even uitgebreid ontspannen en leeft u bij het motto hoe meer zielen hoe meer vreugd? Kies dan voor een 8-persoons bungalow of 8-persoons vakantiehuis! Maak er met z'n allen een gezellige tijd van in een van de bungalows in België, Nederland, Luxemburg of Duitsland!

Getoond: 1-10 van 84 beschikbare bungalowparken

Park Molenheide Aanbevolen Dit bungalowpark wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze gasten.
« Vorige foto Volgende foto » /
Bekijk park
Last Minutes
Roompot Bungalowpark De Katjeskelder Aanbevolen Dit bungalowpark wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze gasten.
« Vorige foto Volgende foto » /
Bekijk park
Zwemparadijs