Huisdieren toegestaan op vuurwerkvrij park

Wilt u de jaarwisseling in alle rust doorbrengen en met uw hond op vakantie? Reserveer dan een van de vuurwerkvrije parken waar huisdieren meer dan welkom zijn.
Let op: we kunnen niet garanderen dat er in de directe omgeving van het vakantiepark geen vuurwerk afgestoken wordt.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 93 beschikbare bungalowparken

Loading...

Getoond: 1-10 van 93 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Huisdieren toegestaan op vuurwerkvrij park

Wilt u weg met oud en nieuw met de hond? Dan is er natuurlijk niets fijner dan een vuurwerkvrij vakantiepark waar huisdieren toegestaan zijn. Zo kunt u samen met uw trouwe viervoeter al het knalwerk ontvluchten. Geniet van een ontspannen uiteinde en geniet op een samen met de hond van een leuk Oudjaarsfeestje op een vuurwerkvrij vakantiepark. Bekijk nu het hele aanbod op BungalowSpecials.

Tips voor vuurwerkvrije parken waar huisdieren zijn toegestaan

BungalowSpecials biedt talloze mogelijkheden in België en Nederland aan voor een vakantie een vuurwerkvrij park waar huisdieren toegestaan zijn. Zo viert u vanuit een knus huisje samen met de hond Oudjaar. Er zijn genoeg vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken tijdens Oudjaar. Geen harde knallen om de oren, maar gewoon een heerlijk rustige avond. Geniet van familie en proost op het leven tijdens. De volgende dag begint u het nieuwe jaar goed met een heerlijk ontbijt op het vuurwerkvrije park waar de hond toegestaan is.

Reserveer een vuurwerkvrij huisje met hond voor Oudjaar

Maak u zich alvast klaar voor een heel gelukkig Nieuwjaar. Deze vuurwerkvrije parken zorgen dat u even weg kan met Oud en Nieuw samen met de hond, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken voor harde knallen. Zowel u als de hond zullen een heerlijke slaapplek hebben. Reserveer nu uw huisje met hond voor Oudjaar en proost op een nieuw jaar.

Let op: Onze vuurwerkvrije vakantieparken doen hun uiterste best om u een vakantie zonder vuurwerk te bezorgen. Wij kunnen echter geen garanties geven over de mate waarin individuele vakantiegangers het verbod op het gebruik van vuurwerk respecteren. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat het vuurwerkverbod alleen geldt voor het terrein van het vakantiepark en niet voor de omliggende omgeving. 

Bekijk ook:
alle vuurwerkvrije parken