Pinksterweekend

Heb jij ook zo’n zin om er in het pinksterweekend op uit te gaan? Twijfel dan niet langer en reserveer een fijn lang weekendje weg met Pinksteren. Maak prachtige wandelingen door de natuur, pak een terrasje of verken de omgeving per fiets tijdens jouw pinksterweekend weg!

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Pinksterweekend

Waarom jij een pinksterweekend weg moet reserveren

In het pinksterweekend op vakantie in een vakantiepark is de uitgelezen kans om te genieten van een extra lang weekend zo vlak voor de zomervakantie. Vooral onder families met kinderen en gezinnen is het populair om een weekendje weg met Pinksteren te reserveren. Kies jij voor een lang weekendje weg met Pinksteren of plak je er een paar vrije dagen aan vast en maak je er een midweekje of zelfs een week weg van? Je hebt groot gelijk! Op deze pagina hebben wij de leukste beschikbare bungalowparken voor jou op een rijtje gezet. Boek vandaag nog jouw pinksterweekend!

Reserveer jouw favoriete weekendje weg met Pinksteren

Net als Hemelvaart is het pinksterweekend perfect om er even op uit te gaan. Kom tot rust op je vakantiebestemming en laat de dagelijkse verplichtingen even achter je. Voor een pinksterweekend weg hoef je ook absoluut niet ver te rijden, want België kent ontzettend veel prachtige opties. Maak jij graag een mooie wandeling door een bosrijk gebied, zoals de Belgische Ardennen of de Antwerpse Kempen? Dat kan wanneer je ervoor kiest een huisje in het pinksterweekend te reserveren! Kom jij tijdens je weekendje weg met Pinksteren liever genieten van de zee, het strand en de duingebieden? Huur dan tijdens Pinksteren een bungalow aan de Belgische kust.

Ook buiten eigen land vind je bij ons voldoende leuke vakantiebestemmingen voor jouw pinksterweekend. Zoek jij de zon graag op? Kies dan voor een pinksterweekend weg in Zuid-Europa, zoals Frankrijk of Spanje. Voor actieve wandel- en fietsfanaten is er genoeg aanbod voor een weekend weg met Pinksteren in Duitsland of Oostenrijk. Reserveer je pinksterweekend, ontdek samen een nieuwe omgeving en geniet!