Last minute kerstvakantie

Wil je deze kerstvakantie er lekker warm bijzitten? Neem dan eens een kijkje bij de top 20 last minute kerstvakantie deals en ga er het laatste moment nog op uit. BungalowSpecials heeft een breed aanbod aan veelzijdige en last minute huisjes voor de kerstvakantie.

Getoond: 1-9 van 20 beschikbare bungalowparken

Loading...

Buitenhof De Leistert

Nederland
Limburg
Roggel
Award-winnaar
  • Ervaar de ultieme luxe
  • Het ideale park voor de hele familie
  • Slaap in mooie vakantieboerderij
vanaf466,-- 29%329,15
Uitleg prijs 
Bekijk park

Vakantiepark Molenvelden

Nederland
Noord-Brabant
Veldhoven
Nieuw
  • Bourgondische driehoek Tilburg, Eindhoven en Den Bosch binnen handbereik
  • Natuurlijke rustige ligging
  • Veel faciliteiten en dagtrip locaties in de directe omgeving
vanaf298,-285,-
Uitleg prijs 
Bekijk park

Getoond: 1-9 van 20 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Last minute kerstvakantie

Ga last minute weg met kerst

Reserveer nu een last minute voor de kerstvakantie en beleef een heerlijke tijd samen met vrienden, de familie of jouw partner. De weken rondom kerst zijn de gezelligste van het jaar! Overal staan kerstbomen met twinkellichtjes, kerstcadeautjes en misschien ligt er zelfs wel sneeuw. Kies voor een last minute huisje in de kerstvakantie, midden in de natuur of nabij een gezellige stad. Met deze kerstvakantie last minutes geniet je optimaal van de heerlijke kerstsfeer!

20 last minutes voor de kerstvakantie

Er is ontzettend veel te doen in de kerstvakantie! Boek bijvoorbeeld een last minute naar Limburg en bezoek de gezellige kerstmarkten in Maastricht of Valkenburg. Of kies ervoor om met de kinderen last minute weg te gaan met kerst nabij een pretpark, zoals de Efteling! Bezoek de Winter Efteling en je waant je even in een sprookjesland. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een park met luxe faciliteiten te boeken voor jouw last minute kerstvakantie. Spring bijvoorbeeld in het subtropische zwembad of warm na een koude winterdag op in de sauna. 's Avonds dineer je in het restaurant op het vakantiepark, waarna je geniet van een drankje in de bar! Ga er deze kerstvakantie voordelig op uit en boek last minute huisje voor de kerstvakantie!

Boek een kerstvakantie last minute

Zin in te genieten in een last minute huisje tijdens de kerstvakantie? Bekijk snel alle last minutes voor de kerstvakantie! Je profiteert van de beste prijzen en het ruime aanbod fijne vakantieparken!

 

Bekijk alle:
Last minute bungalows voor Oudjaar
Last minute bungalows op onze vuurwerkvrije parken