Vakantiehuis voor 16 personen

Gaat u op vakantie met een grote groep? Neem dan snel een kijkje bij het aanbod van de 16-persoons bungalows en 16-persoons vakantiehuizen van BungalowSpecials. Reserveer een groot vakantiehuis met uw vrienden of familie en geniet van een heerlijk weekend, midweek of week weg! U vindt onder andere 16-persoons vakantiehuizen in België, Nederland en Duitsland.

Verfijn zoekresultaat

Prijs per accommodatie
Faciliteiten park
Faciliteiten accommodatie
Review park
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Soort accommodatie
Geschikt voor
Type bungalowpark
Regio's
Kortingen
Ligging
Omgeving geschikt voor
Review accommodaties
Ligging accommodatie

Getoond: 1-10 van 26 beschikbare bungalowparken

Loading...
De hond gratis mee Vakantieparken aan zee

Getoond: 1-10 van 26 beschikbare bungalowparken

Vakantiehuis voor 16 personen

Of u nu op zoek bent naar een 16-persoons vakantiehuis in bijvoorbeeld Limburg of Noord-Brabant? Bij BungalowSpecials zit er altijd eentje bij die aan al uw wensen voldoet. Een groepsaccommodatie is ideaal wanneer u bijvoorbeeld met uw vrienden of familie op stap gaat. In de meeste gevallen beschikken vakantieparken over een 16-persoon groepsverblijf, maar het kan bij een aantal parken ook voorkomen dat er 2 bungalows aan elkaar geschakeld zijn. 

Vakantiehuis 16 personen met zwembad

Op BungalowSpecials vindt u vele grote vakantiehuizen voor 16 personen waarin u prima kunt genieten van een heerlijke vakantie. Reserveer bijvoorbeeld het 16-persoons vakantiehuis van Roompot Residence Klein Vink of kies voor een verblijf in het familiehuis van Residence de Eese in Overijssel. In beide gevallen kunt u genieten van een weekendje weg met een groep in een groepshuis. Gaat u met kinderen op vakantie? Dan is een vakantiepark met zwembad een leuke optie.

Reserveer een vakantiehuis voor 16 personen

Bekijk snel het complete aanbod van 16-persoons vakantiehuizen en bungalows op BungalowSpecials. Een groepsaccommodatie is ideaal voor een gezellig verblijf met een vriendengroep of uw familie. Waar u naar ook op zoek bent, er zit altijd wel een groot vakantiehuis voor 16 personen tussen die aan al uw eisen voldoet.

Bekijk ook:

Alle 6-persoons bungalows
Alle 8-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 18-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows