Vakantiehuis voor 16 personen

Gaat u op vakantie met een grote groep? Neem dan snel een kijkje bij het aanbod van de 16-persoons bungalows en 16-persoons vakantiehuizen van BungalowSpecials. Reserveer een groot vakantiehuis met uw vrienden of familie en geniet van een heerlijk weekend, midweek of week weg! U vindt onder andere 16-persoons vakantiehuizen in België, Nederland en Duitsland.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 31 beschikbare bungalowparken

Loading...

Vakantiepark Latour

Nederland
Noord-Brabant
Oirschot
Nieuw
  • Ideaal voor de cultuurliefhebbers
  • Prachtige omgeving vol variatie
  • Vakantiepark voor iedereen
vanaf1868,-1662,50
Uitleg prijs 
Bekijk park

Getoond: 1-10 van 31 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantiehuis voor 16 personen

Of u nu op zoek bent naar een 16-persoons vakantiehuis in bijvoorbeeld Limburg of Noord-Brabant? Bij BungalowSpecials zit er altijd eentje bij die aan al uw wensen voldoet. Een groepsaccommodatie is ideaal wanneer u bijvoorbeeld met uw vrienden of familie op stap gaat. In de meeste gevallen beschikken vakantieparken over een 16-persoon groepsverblijf, maar het kan bij een aantal parken ook voorkomen dat er 2 bungalows aan elkaar geschakeld zijn. 

Vakantiehuis 16 personen met zwembad

Op BungalowSpecials vindt u vele grote vakantiehuizen voor 16 personen waarin u prima kunt genieten van een heerlijke vakantie. Reserveer bijvoorbeeld het 16-persoons vakantiehuis van Roompot Residence Klein Vink of kies voor een verblijf in het familiehuis van Residence de Eese in Overijssel. In beide gevallen kunt u genieten van een weekendje weg met een groep in een groepshuis. Gaat u met kinderen op vakantie? Dan is een vakantiepark met zwembad een leuke optie.

Reserveer een vakantiehuis voor 16 personen

Bekijk snel het complete aanbod van 16-persoons vakantiehuizen en bungalows op BungalowSpecials. Een groepsaccommodatie is ideaal voor een gezellig verblijf met een vriendengroep of uw familie. Waar u naar ook op zoek bent, er zit altijd wel een groot vakantiehuis voor 16 personen tussen die aan al uw eisen voldoet.

Bekijk ook:

Alle 6-persoons bungalows
Alle 8-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 18-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows