Vakantiehuizen voor 24 personen

Heeft u een familie- of vriendenweekend en heeft u een bungalow nodig voor een zeer grote groep? BungalowSpecials heeft verschillende 24-persoons vakantiehuizen in Belgie, Nederland en Duitsland en Luxemburg. Ga er eens lekker met z'n allen tussenuit en geniet vanuit uw groepsverblijf.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-8 van 8 beschikbare bungalowparken

Loading...

Bungalowpark Landsrade

Nederland
Limburg
Gulpen
  • Drink een biertje in de Gulpener brouwerij
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
  • Middenin het Limburgse heuvellandschap
vanaf3880,30
Uitleg prijs 
Bekijk park

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantiehuizen voor 24 personen

Heeft u een familie- of vriendenweekend en heeft u een groepsaccommodatie nodig voor een zeer grote groep? BungalowSpecials heeft verschillende 24-persoons vakantiehuizen in  Belgie, Nederland en Duitsland en Luxemburg. Ga er eens lekker met z'n allen tussenuit en geniet van de ruimte in de zeer grote vakantiehuizen. Reserveer snel het bungalowpark van uw keuze en beleef een geweldige tijd met uw hele familie of vriendengroep!

Tips voor 24-persoons vakantiehuis

De 24-persoons vakantiehuizen van BungalowSpecials bevinden zich op de mooiste plekjes in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Wordt wakker en ga gezellig met zijn allen ontbijten in de ruime groepsaccommodatie. Maak vervolgens gebruik van de facitileiten van het bungalowpark. Neem een lekkere duik in het zwembad, ga bowlen of huur fietsen en maak met zijn allen een mooie tocht door de omgeving. Waar u ook naar op zoek bent, er zit altijd een 24-persoons vakantiehuis of bungalow voor u bij.

Reserveer een vakantiehuis voor 24 personen

Beleef een onvergetelijke tijd met uw vrienden en familie in een vakantiehuis voor 24 personen! Reserveer één van onze grote vakantiehuizen midden in de natuur, direct aan zee aan de kust of nabij een attractiepark en maak gebruik van alle faciliteiten die het bungalowpark u biedt. Reserveer snel en profiteer van de beste promo's voor grote vakantiehuizen!

Bekijk ook
Alle 6-persoons bungalows
Alle 8-persoons bungalows
Alle 10-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows