Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Verfijn zoekresultaat

Landen
Prijs per accommodatie
-

Vul de velden in of sleep.

Kortingen
Klantwaardering park
Ligging op
Bungalowparkfaciliteiten
+ Toon meer opties
Type bungalowpark
Omgeving geschikt voor
In de buurt te vinden
Ligging bungalowpark
Klantwaardering Accommodaties
Soort accommodatie
Faciliteiten accommodatie
+ Toon meer opties
Type accommodatie
+ Toon meer opties
Ligging accommodatie
Aantal slaapkamers
+ Toon meer opties
Aantal badkamers
+ Toon meer opties

Vakantiewoning voor 14 personen

Wilt u er even tussenuit met een wat grotere groep? Kies dan eens voor een verblijf in een 14 persoons bungalow of 14 persoons vakantiehuis van BungalowSpecials.be! In deze bungalows is het prima toeven met 14 personen. De 14 persoons bungalows zijn onder andere te vinden midden in de natuur en aan de kust. Kijk snel op BungalowSpecials.be voor een 14-persoons bungalow en geniet van een heerlijke vakantie met uw vrienden of familie.

Tips voor 14-persoons bungalows

De 14 persoons bungalows en 14-persoons vakantiehuizen van BungalowSpecials.be zijn te vinden op de mooiste plekjes in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Bovendien bieden de parken met 14 persoons bungalows vele faciliteiten. Sla bijvoorbeeld een balletje op de midgetgolfbaan of plons met zijn alleen in het zwembad. De 14 persoons bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over een grote open keuken en meerdere slaapkamers.

Boek een vakantiewoning 14 personen

Kies voor een geweldige vakantie met uw vrienden of familie in een 14 persoons bungalow of 14 persoons vakantiehuis! U heeft de keuze uit accommodaties aan de kust, vlak bij een attractiepark of direct aan de kust. Na een heerlijke dag beleeft u volop plezier met zijn allen in uw 14 persoons bungalow. Op BungalowSpecials.be vindt u zeker een 14 persoons bungalow dat aan al uw wensen voldoet.

Bekijk ook
Alle 6-persoons bungalows
Alle 8-persoons bungalows
Alle 10-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows

14-persoons bungalows

Vakantiewoning voor 14 personen

Wanneer u ertussenuit wilt met een grotere groep, biedt een 14 persoons bungalow of 14-persoons vakantiehuis uitkomst! In een vakantiewoning voor 14 personen van BungalowSpecials.be is het heerlijk genieten van een geweldige vakantie.

Getoond: 1-10 van 31 beschikbare bungalowparken

Roompot Bungalowpark De Katjeskelder Aanbevolen Dit bungalowpark wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze gasten.
« Vorige foto Volgende foto » /
Bekijk park
't Hooge Holt Aanbevolen Dit bungalowpark wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze gasten.
« Vorige foto Volgende foto » /
Bekijk park
Roompot VakantiePark Aquadelta Aanbevolen Dit bungalowpark wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze gasten.
« Vorige foto Volgende foto » /
Bekijk park
Last Minutes
Zwemparadijs