Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Marveld Recreatie Vakantiepark

Elshofweg 6, 7141DH, Groenlo, Nederland

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Marveld Recreatie vindt u in de Achterhoek, vlakbij het eeuwenoude vestingstadje Groenlo. Er zijn veel faciliteiten aanwezig die garant staan voor een ontspannende en geslaagde vakantie!

Highlights

  • Gelderse Achterhoek
  • Subtropisch zwembad mét reuzenglijbaan
  • Luxe vakantiepark met wellness
  vanaf186,-

gratis

Er zijn veel faciliteiten aanwezig. het verblijf was tekort om alles uit te proberen. Mooi... Anoniem - Bilzen - België - 13 november 2018

8,4

Beoordeling van Marveld Recreatie

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 1776 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van Marveld Recreatie.

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

8,4

Anoniem - Kruibeke - België

nl_BE 13 november 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 8-persoons bungalow ANWB Super Deal - VW06

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 9,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "8-persoons bungalow ANWB Super Deal - VW06 " 9,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,4

Anoniem - Bilzen - België

nl_BE 13 november 2018 - 6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 9,0

Er zijn veel faciliteiten aanwezig. het verblijf was tekort om alles uit te proberen. Mooi zwembad, goede snackbar, alles netjes proper onderhouden

Beoordeling van "6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75 " 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,6

Anoniem - Itegem - België

nl_BE 13 november 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 9,0

Alles is goed onderhouden

Een stuk van het zwembad dat soms is afgesloten
Voor grotere huisjes, meer dan 2 sleutelkaarten

Beoordeling van "6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75 " 9,0

Alles was aanwezig
De afgesloten buitenberging

Gasfornuis is niet kindvriendelijk
Afwasmachine maakte veel lawaai

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,1

Dhr. Peter Verbeek - Merksplas - België

nl_BE 5 november 2018 - Gezin met kinderen (7-12) - 8-persoons bungalow ANWB Super Deal - VW06

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 8,0

Leuk binnenzwembad met leuke toestellen, ook de speciale glijbaan, met touchscreen-experience vonden de kids heel tof! propere & aangename bungalow. supermarktje met bakkerij werd ook zeer tof bevonden. ook leuke prijzen buiten seizoen (BE heeft een andere periode herfstvakantie dan NL, dus da's mooi meegenomen:))

Het personeel was niet altijd even vriendelijk; de stiptheid van de trein was ook, wel, afwezig (maar dat is in België in't echt ook zo :)) als belangrijkste punt vond ik dat er overal ongelimiteerde WiFi moet zijn. We zijn op bezoek gekomen met 8 personen (2 volwassenen, 6 kids) We hebben een totaal van 4 GSM's en 6 tablets aanwezig in de bungalow die allemaal graag een internetconnectie hebben. De surplus die we daarvoor zouden moeten betalen is echt wel volledig van de pot gerukt. De bestaande wifi connectie was trouwens ook traag.

Beoordeling van "8-persoons bungalow ANWB Super Deal - VW06 " 9,0

Ik vond dat de voordeur van het huisje eigenlijk niet zo goed beveiligd was. ik had de indruk dat, als ik er mijn voet eens stevig tegen zet, ik de deur zo kon intrappen. in het huisje lag steeds een laptop en 6 tablets, dus je begrijpt dat we ons net iets veiliger wilden voelen. niet dat we ons ooit specifiek onveilig hebben gevoeld tijdens ons verblijf.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,1

Anoniem - Deurne - België

nl_BE 3 november 2018 - Familie - 6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 8,0

Dat de banden niet door onszelf naar boven moeten gebracht worden maar met een liftje (lopende band)

Beoordeling van "6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75 " 9,0

Wij hadden een super uitzicht op de vijver.
De inloopdouche.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,4

Anoniem - Loeren - België

nl_BE 3 november 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons bungalow Duo 4

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 9,0

Rustig gelegen en toch overal dichtbij.
De superette die overigens niet duurder is dan een andere supermarkt.
Wil je niet buiten het park eten, maar toch niet koken, vss mogelijkheden.

Ik heb niet echt iets negatiefs ervaren

Beoordeling van "4-persoons bungalow Duo 4 " 9,0

De duo 8 die afgesloten kan worden middenin.
Alles is aanwezig qua comfort

De badkamer is aan de kleine kant, maar da's echt maar een klein minpuntje

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
10,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
10,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,3

Anoniem - Brasschaat - België

nl_BE 3 november 2018 - Gezin met kinderen (7-12) - 8-persoons bungalow Duo 8

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 9,0

Erg vriendelijke mensen, rustige omgeving, leuke combinatie tussen stad en natuur!

Beoordeling van "8-persoons bungalow Duo 8 " 10,0

We hadden een tweewoonst en dat gaf veel rust in een groep van 8 personen. Daarnaast was alles erg netjes! Goede bedden, erg goed geslapen!

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,4

Mevr. Christel Asselman - Opwijk - België

nl_BE 3 november 2018 - Gezin met kinderen (7-12) - 6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 9,0

Het park is netjes en aankomst verliep vlot ... bungalow netjes bij aankomst

De lockers aan het zwembad wat ingewikkeld zou eenvoudiger kunnen ... het zwembad word verhuurd voor zwemlessen vind ik niet kunnen , we betalen er ook voor dat ik . Als het een tijdje voor mindervaliden privé gehouden wordt heb ik zeker geen probleem mee heb ik zelfs respect voor maar voor verdere privé lessen vind ik niet kunnen.

Beoordeling van "6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75 " 9,0

Het was netjes en gezellig

Daar heb ik alleen probleem gehad met zeer vettige afzuigkap. Afzuigkap zou eens mogen gereinigd worden was echt vettig en werkte ni echt optimaal

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,1

Anoniem - Brecht - België

nl_BE 3 november 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "6-persoons bungalow ANWB Super Deal - A75 " 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,1

Anoniem - Menen - België

nl_BE 3 november 2018 - Gezin met kinderen (7-12) - 4-persoons bungalow Duo

Beoordeling van "Marveld Recreatie" 9,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "4-persoons bungalow Duo " 9,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
10,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast