Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Privacy statement

BungalowSpecials.be respecteert en beschermt de privacy van de gebruikers van deze website. Alle persoonsgegevens die wij ontvangen worden vertrouwelijk behandeld. Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij verschillende gegevens waarmee wij u een optimale dienstverlening willen bieden. Wij leggen u hier concreet uit welke gegevens wij verzamelen en wat wij met deze gegevens doen.

Wie verzamelt de gegevens? 

De website BungalowSpecials.be is eigendom van en wordt aangeboden en beheerd door Bungalow Booker B.V. (Bungalow Booker, wij, ons of onze). Bungalow Booker is onderdeel van BookerZzz B.V. en gevestigd op het Stationsplein 90-92, 2011LM Haarlem en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34180570 met btw-nummer NL813267973B01.

Bungalow Booker biedt via de websites een online platform aan met daarop aanbiedingen van tijdelijke accommodatieverstrekkers zoals hotels, bed & breakfasts en bungalows. Bungalow Booker fungeert uitsluitend als tussenpersoon bij de totstandkoming van de overeenkomst tussen de consument en de tijdelijke accommodatieverstrekker. Voor het tot stand komen van de overeenkomst tussen de consument en de accommodatieverstrekker worden door ons servicekosten in rekening gebracht.

Welke gegevens worden door ons verwerkt?

Wanneer u gebruik maakt van de website, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verzamelen:

  • naam, emailadres, telefoonnummer en betaalmethode (plaatsen van een reservering via de Website);
  • Uw persoonlijke voorkeuren (optioneel);
  • emailadres (aanmelden voor onze nieuwsbrief);
  • IP-adres, browsersoftware, besturingssysteem en de tijd en datum waarop de Website wordt bezocht door middel van cookies (voor meer informatie verwijzen wij naar ons Cookie statement); en
  • emailadres en de overige persoonsgegevens die u per mail of via het contactformulier aan ons verstrekt. 

Voor welke doeleinden verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij kunnen uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden verwerken:

  • Reservering te verwerken en u te voorzien van informatie over uw reservering, reserveringsbevestigingen en beoordelingen.
  • U te informeren over onze diensten en producten, indien u u hebt aangemeld voor de nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dan kunt u altijd uitschrijven door op de knop afmelden te klikken onder aan iedere nieuwsbrief
  • Voor marktonderzoek en om gebruikersgedrag statistisch te analyseren (bijvoorbeeld door de gegevens te analyseren die wij hebben verkregen door uw bezoek aan de Website). 
  • In het kader van kwaliteitsbewaking kunnen wij telefoongesprekken opnemen die met onze service desk medewerkers worden gevoerd. Wij zullen u altijd vooraf informeren indien wij een telefoongesprek opnemen. 
  • Voor het afhandelen van klachten en geschillen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving hebben wij adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen. Wij slaan de persoonsgegevens die wij verwerken op in een veilige database die wordt beschermd door technische toegangscontroles. Daarnaast bewaren wij uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Meeluisteren

In het kader van onze kwaliteitsbewaking bestaat de mogelijkheid dat telefonische gesprekken met onze Service Desk worden opgenomen. Deze gesprekken worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Uw rechten

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u een verzoek doen om inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens. Wanneer u inzage vereist van de persoonsgegevens, krijgt u deze in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm overhandigd. U kunt een dergelijk gemotiveerd verzoek – onder vermelding van uw volledige naam - bij ons indienen per email aan info@bungalowspecials.be. Wij nemen binnen vier weken na ontvangst van een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van persoonsgegevens contact met u op.

Meer informatie

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Heb u nog vragen of wil u meer informatie over ons privacy beleid? 

Vul dan gerust het contactformulier in.