Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Over BungalowSpecials.be

Het gemak van alles onder één dak

Verdwaalt u ook bij het zoeken naar de ideale bungalowvakantie in het doolhof aan bestemmingen en parken? BungalowSpecials erkent dat het vinden van een vakantieaccommodatie niet altijd even eenvoudig is. Daarom bieden we u het gemak van al het bungalowaanbod onder één dak. Dankzij transparantie, slimme zoekfilters en een breed binnen- en buitenlands assortiment, vergelijkt u bij ons alle mogelijke vakantieparken. Omdat onze prijzen gegarandeerd de laagste zijn, betaalt u ook nooit te veel. Het doel van BungalowSpecials? U eenvoudig, snel en goedkoop de bungalowvakantie laten vinden die het beste bij u past ondersteund door een uitstekende service. En we zijn niet voor niets BungalowSpecials; uiteraard zorgen we voor de nodige Specials dankzij speciale bestemmingen en stevige kortingacties

Wie zijn wij?

BungalowSpecials is een online vakantieaanbieder met een specialisme in het aanbieden van accommodaties op vakantieparken. Ze is opgericht in 2005 als onderdeel van BookerZzz, een snel groeiend bedrijf dat via 15 websites en 6 labels meer dan 5.000 hotels en 700 vakantieparken aanbiedt. Dit vanuit de behoefte van vakantiegangers om snel, eenvoudig en veilig te zoeken naar een goedkope bungalowvakantie met keuze uit de meeste bestemmingen. Iets waar BungalowSpecials meer dan thuis in is.
Wij werken samen met ruim 700 bungalowparken verspreid over heel Europa. Denk aan parken in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Spanje. Dit aantal groeit dagelijks. Samen met zusterorganisatie Hotel Booker B.V., bekend van de websites HotelSpecials, behoort Bungalowspecials tot de beste experts op het gebied van de leukste vakantiebestemmingen in meer dan 8 landen.

Onze missie: speciaal voor u geselecteerd

Wij bij BungalowSpecials gaan een stap verder om er voor te zorgen dat u gemakkelijk de bungalowvakantie vindt die u zoekt. Daarom helpen we u om eenvoudig prijzen, parken en bestemmingen te vergelijken. En om u een fijne vakantie aan te bieden, bestaan ons personeel en onze vakantieparken uitsluitend uit specialisten als het gaat om het aanbieden van de gewenste vakantiebestemming. Dit vertaalt zich in het aanbieden van de beste vakantiespecials met hoge kortingen en een uitstekende service.

Onderscheid voor onze klanten

Via onze website bieden wij u de beste promo's van meer dan 500 bungalowparken in de Benelux en Duitsland. Wij hebben continu inzicht in de beschikbaarheid van de bungalowparken. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat ons aanbod altijd up-to-date is. Via een online reservatiesysteem kunt u direct en eenvoudig uw gekozen bungalowpark reserveren. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail en/of per post.

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch reserveren? Dan staan de medewerkers van onze Service Desk voor u klaar op: 078-48 41 72.

Onderscheid voor bungalowparken

Bent u op zoek naar een hogere bezettingsgraad van uw bungalowpark? Wij bieden u de mogelijkheid om uw bungalowpark dagelijks onder de aandacht van duizenden potentiële klanten te brengen. Wanneer u met ons samenwerkt staan onder andere de volgende voordelen tot uw beschikking:

  • Samenwerking met een van de grootste online reserveringsbedrijven op de markt
  • Zelf uw beschikbaarheid bijhouden
  • Een simpele backoffice
  • No cure, no pay. Indien u geen reservaties ontvangt, betaalt u dus ook geen commissie
  • Promotie via onze homepage, onze nieuwsbrieven en online marketing
  • Diverse extra promotiemogelijkheden in geprinte media


Heeft u interesse in een samenwerking met ons, dan verwijzen wij u naar de informatie over ons extranet.

Medewerkers

Met 110 fulltime medewerkers zorgen we ervoor dat ons aanbod blijft groeien en actueel blijft. Daarnaast initiëren wij regelmatig leuke acties en unieke aanbiedingen die wij onder andere via onze nieuwsbrief verspreiden. Wij zijn een snelgroeiende organisatie en regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers.

Bedrijfsgegevens 

Hier vindt u alle zakelijke gegevens van BungalowSpecials.be als onderdeel van Bungalow Booker B.V. en BookerZzz.

BTW-nummer

NL814505296B01

Kamer van Koophandel

34222758 (Amsterdam) 

Contactgegevens 

BungalowSpecials.be
Stationsplein 90-92
2011 LM Haarlem
Nederland 
(geen bezoekadres)
info@bungalowspecials.be
078-48 41 72 (algemeen servicenummer)

Postadres

BungalowSpecials.be
BungalowBooker B.V
Postbus 480
2000 AL Haarlem
Nederland 

Interesse in samenwerking vanuit uw vakantiepark met BungalowSpecials.nl? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.