Over BungalowSpecials

Welkom bij BungalowSpecials: Voor jouw familievakantie en outdoor-avonturen

Wie zijn wij?

BungalowSpecials is onderdeel van Campings.com. In 2022 werd BungalowSpecials overgenomen door Campings.com, een groeiende kracht in de online campingbooking-industrie sinds de oprichting in 2008. Met het hoofdkantoor in het hart van Parijs en kantoren in Le Mans en Londen, heeft Campings.com een nalatenschap van innovatie en uitmuntendheid. Daarmee transformeert het de manier waarop mensen verblijven op campings in Europa ontdekken en boeken.

Opgericht in 2004 in de bruisende stad Haarlem, werd BungalowSpecials al snel een leider in het boeken van vakantieparken. Oorspronkelijk onderdeel van de gerenommeerde BookerZzz-familie, samen met HotelSpecials, begon onze reis met een eenvoudige missie: een transparant platform bieden met alle vakantieparken voor jouw volgende vakantie met het gezin.

Onze Missie

Bij BungalowSpecials en Campings.com hebben we een duidelijke missie: waardevolle familiemomenten mogelijk maken, keer op keer. Met een distributiestrategie die zich richt op zowel internationale als specifieke doelgroepen, willen we een soepele boekingservaring bieden die verwachtingen overtreft en voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk is. Of je nu een natuurliefhebber bent die avontuur zoekt of een gezin dat samen mooie herinneringen wil maken, BungalowSpecials helpt je de perfecte accommodatie voor je vakantie te vinden.

Ons Partnernetwerk

Wij zijn enorm trots op ons uitgebreide partnernetwerk, dat meer dan 20.000 accommodaties heeft op 4.500 vakantieparken en campings, in meer dan 8 landen in Europa. Met jarenlange ervaring en direct contact met de vakantieparken, onderscheiden wij ons als dé specialist in vakantieparken. Van verborgen juweeltjes die wachten om ontdekt te worden tot luxe 5-sterren complexen - ons diverse aanbod van accommodaties voorziet elke reiziger van een onvergetelijke vakantie. Onze unieke positie stelt ons in staat onpartijdige inzichten en gepersonaliseerde ervaringen te bieden, zodat jouw vakantie werkelijk onvergetelijk is.

Ons Team

Achter elke succesvolle boeking staat ons hechte team van gepassioneerde professionals die unieke ervaringen voor je creëren. Van onze online marketing experts en IT-wizards tot onze klantenservicemedewerkers - elk lid werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat jouw reis met ons niets minder is dan uitzonderlijk. Ondanks onze bescheiden omvang spreken onze capaciteiten boekdelen. We streven ernaar om voortdurend verwachtingen te overtreffen en ongeëvenaarde service te bieden aan onze gewaardeerde gasten.

Onze Waarden

Integriteit, innovatie en de beste ervaring voor gezinsreizen staan centraal in alles wat we doen. Wij geloven in transparantie, betrouwbaarheid en voortdurende verbetering. Als onderdeel van de Campings.com-familie omarmen wij verandering en verwelkomen wij de uitdagingen om jouw reiservaring opnieuw te definiëren. Familie staat bij ons centraal. Of het nu gaat om gezellige uitjes in de natuur of grote campings, we zorgen ervoor dat elk gezinslid zijn favoriete plek vindt.

Laten we samen het volgende avontuur beginnen!

Klaar om jouw volgende reisavontuur te beginnen? Start je zoektocht bij ons om het perfecte vakantiepark of de ideale camping voor je volgende vakantie te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een knus vakantiehuisje of een gastvrije camping voor het hele gezin, BungalowSpecials staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.