Duurzaam reizen: eco-vriendelijke vakantieparken

Ga deze vakantie voor een groen verblijf en kies voor een eco-huisje! De vakantieparken die deze ecohuisjes aanbieden zijn bewust van de omgeving en zijn actief bezig om hun 'carbon footprint' zo klein mogelijk te houden. Geniet tijdens jouw duurzame vakantie van de prachtige natuur in Duitsland, België, Nederland of bewandel de bergen in Oostenrijk.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 54 beschikbare bungalowparken

Loading...
Landal Warsberg
Goed7,4

Landal Warsberg

Duitsland
Rheinland-Pfalz
Saarburg
  • Gelegen op een plateau
  • OVerdekt zwembad en Bollo Club
  • Tussen de wijnvelden van de rivier de Saar
Landal Hochwald
Goed7,9

Landal Hochwald

Duitsland
Rheinland-Pfalz
Kell am See
  • Aan rand van bos en stuwmeer
  • Indoor speelparadijs
  • Veel faciliteiten
Veluwe
Landal Port Greve
Goed7,5

Landal Port Greve

Nederland
Zeeland
Brouwershaven
  • Aan het Zeeuwse grevelingenmeer
  • Veelzijdig park
  • Zwembad met 60 meter lange glijbaan
Super Deals

Getoond: 1-10 van 54 beschikbare bungalowparken

Dé beste deals van vandaag

Ontdek welke deals wij voor jou geselecteerd hebben

Duurzaam reizen: eco-vriendelijke vakantieparken

Ga op een duurzame vakantie

Heb jij altijd al wel eens een ecohuisje willen huren? Kies dit jaar voor een eco-vriendelijk vakantiepark en geniet van de prachtige natuur zonder dit te belasten. Duurzame vakanties zijn in opkomst en winnen aldoor aan populariteit. Wij willen duurzame vakanties zo goed mogelijk aanmoedigen en geven om het milieu. Alle deelnemende parken beschikken over een duurzaam certificaat en zijn erop toegewijd om hun omgeving zo min mogelijk te belasten. Zo gebruiken deze parken en eco-huisjes groene energie waar nodig. Daarnaast bevinden deze ecohuisjes zich vaak in prachtige natuurrijke gebieden. Ideaal om echt even op adem te komen. Ga nu een eco-huisje huren op een eco-vriendelijk bungalowpark en geniet van de mooie omgeving.

Duurzaam toerisme: ecohuisjes huren

Duurzame vakanties zijn een groeiende trend in de reiswereld. Vakantiegangers denken steeds vaker aan hun voetafdruk op de omgeving waarin zij op vakantie gaan. De milieuvriendelijk ecohuisjes worden veelal vertegenwoordigd door de parken van de ketens Landal GreenParks, Center Parcs en TopParken. Deze parken beschikken over het Green Key certificaat. Hiermee kun jij gemakkelijk een eco-huisje huren die voldoet aan eco-vriendelijke standaarden. 

Een eco-huisje huren: goed voor het milieu!

Een duurzame vakantie is ideaal voor de hele familie. Zo heb je de mogelijkheid om de kinderen aan te tonen waarom duurzaamheid en het milieu belangrijk zijn. De deelnemende parken zijn meer afgelegen en verscholen in de natuur. Maak een wandeling of stap op de fiets vanaf jouw eco-huisje. Daarnaast kun je hier even heerlijk genieten van de stilte en echt even ontsnappen aan de hectiek van alledag. Bekijk snel alle ecohuisjes op BungalowSpecials als je echt even het massatoerisme wilt mijden. Voor welk eco-huisje in welk duurzaam vakantiepark ga jij?