Bungalowpark aanmelden

Vakantiepark aanmelden BungalowSpecials

Direct aanmelden

 

BungalowSpecials is onderdeel van Bungalow Booker B.V., de Nederlandse markleider voor vakantieparken in Europa. Samen met andere internationale labels van Bungalow Booker en de HotelSpecials-websites van ons zusterbedrijf Hotel Booker B.V., is BungalowSpecials één van de toonaangevende specialisten op het gebied van korte vakanties in Europa. 

Wij creëren het perfecte verblijf

Bij Bungalow Booker B.V. geloven we dat uw bezoeker onze bezoeker is. We voelen ons er verantwoordelijk voor dat onze gedeelde klanten hun perfecte verblijf vinden - dat ene vakantiepark dat perfect aansluit op hun wensen of het huisje waarin ze kunnen ontspannen en genieten van quality time met het gezin. We leven een ondernemersgeest en dagen ons daarom keer op keer uit om onszelf voortdurend te verbeteren. 

Hoe meld ik mijn vakantiepark aan?

Leer ons kennen

Bekijk hier de partner presentatie om te zien wat wij uw bedrijf te bieden hebben.

check Wat doen wij?

Uw bezoeker is onze bezoeker. Als partner streven we ernaar om uw individuele behoefte te identificeren en u zo goed mogelijk bij te staan bij het bereiken van uw doelen. Of u nu uw doelgroepen wilt uitbreiden of meer off-season reservaties wilt genereren, we zullen samenwerken om een op maat gemaakt accountplan te maken. Bij onze accountmanagers, die samen jarenlange ervaring hebben, bent u in goede handen. 

check Waarom zijn wij speciaal?

Door deel te nemen aan onze maatwerk-specials en campagnes, wordt het eenvoudiger om de juiste klantsegmenten aan te trekken die passen bij uw accommodaties. Hoe meer u deel neemt, hoe groter de kans op een hogere ranking op onze website en hoe meer zichtbaarheid u creëert. 

check Marketing & Communicatie

Onze online marketing experts zorgen voor relevant verkeer en zichtbaarheid. Daarnaast helpt ons internationale team van content specialisten u bij het creëren van een unieke en boeiende parkpresentatie om zo onze gezamenlijke klant te inspireren voor een verblijf in uw accommodatie.

check Innovatie & Data Analyse

We zijn ondernemers en streven naar de best mogelijke beleving van onze klanten. Het monitoren en optimaliseren van de klantbeleving staat centraal bij ons team van UX designers. Maar dat is niet alles, ons IT-team gebruikt de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Daarnaast staat onze uitmuntende Service Desk zeven dagen per week klaar voor onze klant, zowel voor, tijdens als na de reservatie. 

check U bepaalt zelf de prijzen en beschikbaarheid

Op BungalowSpecials heeft u de mogelijkheid zelf de prijzen en beschikbaarheid te bepalen en deze 24 uur per dag aan te passen. Daarnaast ondersteunen wij diverse Channel-Manager-systemen voor het beheren van uw prijzen en beschikbaarheden (o.a. Newyse, Stratech, BookingExperts, Nextpax & Tommy 2.0).

check Persoonlijke aandacht

Zodra u bent aangemeld bij BungalowSpecials, wordt u verbonden aan één van onze ervaren accountmanagers. Gebaseerd op uw behoeften maken zij met hun expertise een maatwerk-accountplan. 

check Geen verborgen kosten

Onze samenwerking is gebaseerd op het "no cure, no pay" principe. Met andere woorden: wordt uw accommodatie niet gereserveert, dan betaalt u niets. 

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor samenwerking? Vul dan het formulier in en één van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.