Onze beloftes

Beloftes BungalowSpecials.be

Uw vakantie is onze motivatie

Heeft u zin in een ontspannen vakantie met veel tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Dat begrijpen we. Omdat we natuurlijk ook moeders, vaders, broers en zussen of vrienden zijn die graag veel tijd doorbrengen met geliefden. Daarom weten we ook hoe belangrijk is dat alles op vakantie aan de verwachtingen voldoet. En dat is onze ambitie voor onze klanten: we willen u helpen de perfecte vakantie te vinden. 

check Meer dan 15 jaar ervaring

Het feit dat we onze plek hebben gevonden in de wereld van vakantieparken is te danken aan onze expertise en passie voor reizen. Maar ook omdat we altijd openstaan voor de ervaringen van onze klanten. Al meer dan 15 jaar hebben onze klanten geprofiteerd van onze lokale know-how en expertise als reisspecialisten. Zo kunt u op onze reisblog vinden waar u top 10 huisdiervriendelijke vakantieparken kunt vinden en naar welke vakantieparken u het beste kunt gaan voor de beste animatie. In ruil daarvoor leren we al 15 jaar van de feedback van onze klanten en passen we onze website, ons assortiment en onze klantenservice aan aan uw wensen en behoeften. 

check Unieke Specials en veel extra's

We willen dat u geniet van de vakantie die u heeft gekozen! En vaak kan een beetje extra op vakantie een goed gevoel geven. Daarom bieden wij Specials en vele kleine extra's die uw vakantie een beetje specialer zullen maken. We ontdekten bijvoorbeeld dat het vaak moeilijk is voor hondenbezitters om een vakantiehuis met hond te vinden. En dit gaat vaak gepaard met hoge kosten. Dat vinden wij jammer, want een vakantiehuis is ideaal voor een vakantie met een hond. En niemand zou op vakantie moeten gaan zonder zijn/haar trouwe viervoeter. De Huisdier Specials werden snel tot leven gebracht: bij alle deelnemende vakantieparken kunnen uw viervoetige vrienden gratis verblijven. Ontdek snel alle Specials of reserveer één van de extra's in de eerste boekingsstap en maak uw vakantie extra speciaal.

check Veilig en eenvoudig reserveren

Op vakantie mag er niets misgaan! Maar ook niet daarvoor! De garantie voor een zorgeloze vakantie begint met het vertrouwen en de zekerheid dat u de juiste beslissing hebt genomen. BungalowSpecials beschermt en respecteert uw privacy als gebruike van onze websites. Al uw persoonlijke informatie zal vertrouwelijk worden behandeld. Het boekingsproces vindt plaats in een beveiligde boekingsomgeving en u profiteert van transparantie en gebruiksgemak tijdens het boekingsproces. Wij investeren graag in uw privacy en zekerheid, zodat u als klant snel en veilig kunt reserveren. We hebben ook een BeCommerce-garantie en hebben al veel eerlijke en positieve beoordelingen verzameld op het onafhankelijke beoordelingsportal TrustPilot