Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Beloftes BungalowSpecials.be

Beloftes BungalowSpecials.be

Onze voordelen

 • 250.000+ klanten gingen u voor
 • Unieke Specials en laagste prijsgarantie
 • Meer dan 700 parken in 8 landen
 • Transparant en helder boekingsproces
 • De beste service en BeCommerce-garantie

250.000+ klanten gingen u voor

Al 10 jaar bieden we u bij BungalowSpecials speciale vakantieparken voor de laagste prijs aan en op de meest uiteenlopende bestemmingen in Europa. Hierbij staat feedback van onze klanten altijd centraal. Onze missie is immers dat iedereen eenvoudig de gewenste bungalowvakantie bij ons vindt en gebruik kan maken van hoge kortingen en onze gebruiksvriendelijkheid. Daarom is de feedback van boekers ons veel waard. Dat wij thuis zijn in bungalowvakanties komt onder andere door onze expertise. Maar ook door te bouwen op de beoordelingen van ruim 200.000 tevreden boekers die u voorgingen.

Lees ook alle informatie over BungalowSpecials.be.

Unieke specials en laagste prijsgarantie

We willen dat u optimaal geniet van de door u geselecteerde vakantie. Daarom bieden we u unieke Specials aan; aanbiedingen die zijn voorzien van een speciale prijs en een uitgebreid assortiment.

Dankzij onze laagste prijsgarantie betaalt u bij BungalowSpecials gegarandeerd de laagste prijs voor al onze aanbiedingen. Deze laagste prijsgarantie wordt dagelijks gecontroleerd. In veel gevallen zijn de prijzen op BungalowSpecials goedkoper dan bij de individuele vakantieparken en ketens zelf. Mocht u dezelfde aanbieding elders goedkoper aantreffen, dan betalen wij u het verschil terug, als is voldaan aan onderstaande voorwaarden:

 • Identiek bungalowtype en aantal personen
 • Identieke aankomstdatum
 • Uiterlijk 24 uur na het maken van de boeking
 • Alle prijzen zijn excl. eventuele toeristenbelasting en servicekosten
 • Identieke annuleringsvoorwaarden
 • Identieke betalingsvoorwaarden
 • Identieke inhoud van het geboekte verblijf

Meer dan 700 bungalowparken in 8 landen

Wij bieden u een breed aanbod van 700 bungalowparken in acht landen: BelgiëNederlandFrankrijkLuxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, en Italië. Deze zorgvuldig geselecteerde parken liggen verspreid over alle populaire regio’s, zoals de Ardennen, de Veluwe, de Eifel (DE) en uiteraard aan de kustgebieden. We beschikken over een uniek assortiment aan veelzijdige individuele vakantieparken als ketenparken zoals Center Parcs, Landal GreenParks en Roompot Vakanties. Onze bekende bungalowparken zijn voor uw zoekgemak ingedeeld in diverse typen zoals Kindvriendelijk, Luxe of met subtropisch zwemparadijs. We bieden unieke kortingsacties en scherp geprijsde seizoensspecials aan zodat u de beste keuze voor uw vakantie kan maken. Bekijk ook onze speciale aanbiedingen, topbestemmingen en last minutes met hoge kortingen. 

Transparant en helder boekingsproces

BungalowSpecials respecteert en beschermt uw privacy als gebruiker van deze website. Alle persoonsgegevens die wij ontvangen worden vertrouwelijk behandeld. Het boekingsproces vindt plaats in een optimaal veilige betaalomgeving, waardoor u optimaal profiteert van duidelijkheid en gebruikersgemak. We investeren graag in uw veiligheid, omdat u zonder ongemakken moet kunnen boeken.

Lees ook alle informatie over de privacy & veiligheid.

De beste service en BeCommerce-garantie

BungalowSpecials onderscheidt zich onder andere van andere boekingswebsites door de manier waarop we vakantiegangers ondersteunen bij het boeken. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Mede daartoe beschikken we over de BeCommerce-garantie. Dit is het Belgische keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet. Als consument kunt u er dus van op aan dat BungalowSpecials zich strikt houdt aan de BeCommerce Label-code en dat onze website gecertificeerd is door een onafhankelijke organisatie (Bureau Veritas Certification Belgium NV). Zo hoeft u zich alleen bezig te houden met de vakantiebestemming die u kiest. 

Bekijk ons kwaliteitslabel-certificaat op de website van BeCommerce

Enkel oprechte en echte beoordelingen

Sinds de oprichting zorgen wij er voor dat er alleen 100% echte en oprechte beoordelingen te vinden zijn op onze website. Alle meningen en ervaringen die u op onze website kunt lezen zijn stuk voor stuk afkomstig van klanten die het bungalowpark in kwestie daadwerkelijk geboekt en bezocht hebben. Via deze weg kunt u kennismaken met hun indrukken en ervaringen met betrekking tot het park, de accommodatie en de omgeving. Hierbij wegen positieve en negatieve oordelen als vanzelfsprekend exact even zwaar. Fraude of misleiding maakt bij BungalowSpecials.be dan ook geen schijn van kans. Op deze manier ondersteunen wij – en niet te vergeten onze klanten – u bij de keuze van het bungalowpark dat het beste bij uw wensen past. Kijk voor meer informatie over de reviews op BungalowSpecials.be op onze beoordelingen-pagina. Aansluitend kunt u op de onafhankelijke reviewwebsite TrustPilot lezen wat onze klanten van ons vinden.