Vakantiehuis voor 28+ personen

Gaat u er tussenuit met een groep vrienden, familieleden of collega's tijdens een gezellig groepsuitje? Op BungalowSpecials vindt u groepsaccommodaties voor maar liefst 28 en mee personen. Zo kunt u met het hele gezelschap een vakantie vieren in één accommodatie.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-7 van 7 beschikbare bungalowparken

Loading...

La Rochette

België
Luxemburg
La Roche en Ardenne
Nieuw
  • Gelegen in de Ardennen
  • Geniet van de knusse sfeer
  • Kleinschalig met slecht 15 huisjes
vanaf2839,80
Uitleg prijs 
Bekijk park

Speciaal op jou afgestemde promoties

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantiehuis voor 28+ personen

Gaat er binnenkort met een grote groep tussenuit?  Kies dan voor een verblijf in een 28+-persoons vakantiehuis of bungalow! Op BungalowSpecials vindt u een ruim aanbod van bungalowparken met vakantiehuizen voor 28 personen en andere grote groepsaccommodaties. Of u nu met een sportclub, het hele bedrijf of een grote groep vrienden of familie een weekend, midweek of week op pad wilt; bij BungalowSpecials vindt u de juiste bestemming en groepsaccommodatie. Bekijk het snel op deze pagina.

Tips voor 28+ persoons vakantiehuizen

Als u met een grote groep op vakantie gaat, is het prettig als er genoeg privacy en ruimte aanwezig is voor iedere vakantieganger. Daarom bieden we bij BungalowSpecials luxe en behoorlijke grote vakantiehuizen voor 28 en meer personen aan. Deze groepsaccommodaties zijn als vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien, zodat het hele gezelschap een uitzonderlijke vakantie beleeft. Daarnaast vindt u op het park vaak ook nog veel faciliteiten, waaronder een zwembad of wellnessfaciliteiten.

Reserveer een vakantiehuis voor 28+ personen

We vinden het bij BungalowSpecials van belang dat groepsaccommodaties passen bij de wensen van onze gasten. Daarom bieden we ook de grootste accommodaties die er beschikbaar zijn, zodat u gerust met een uitgebreid gezelschap kan vertoeven op een schitterend park naar keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld over uitwaaien aan zee of een vakantie midden in de natuur?

Bekijk ook
Alle 6-persoons bungalows
Alle 8-persoons bungalows
Alle 10-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows