Vakantiehuis voor 28+ personen

Gaat u er tussenuit met een groep vrienden, familieleden of collega's tijdens een gezellig groepsuitje? Op BungalowSpecials vindt u groepsaccommodaties voor maar liefst 28 en mee personen. Zo kunt u met het hele gezelschap een vakantie vieren in één accommodatie.

Verfijn zoekresultaat

Getoond: 1-9 van 9 beschikbare bungalowparken

Loading...
Aan de kust
Recreatiepark Klaverweide

Recreatiepark Klaverweide

Nederland
Zeeland
Ellemeet
Nieuw
  • Gelegen op het schiereiland Schouwen-Duiveland
  • Verken de omgeving te voet of op de fiets
  • Bezoek de Deltawerken
vanaf
2613,70
Uitleg prijs
Bekijk park

Vakantiehuis voor 28+ personen

Gaat er binnenkort met een grote groep tussenuit?  Kies dan voor een verblijf in een 28+-persoons vakantiehuis of bungalow! Op BungalowSpecials vindt u een ruim aanbod van bungalowparken met vakantiehuizen voor 28 personen en andere grote groepsaccommodaties. Of u nu met een sportclub, het hele bedrijf of een grote groep vrienden of familie een weekend, midweek of week op pad wilt; bij BungalowSpecials vindt u de juiste bestemming en groepsaccommodatie. Bekijk het snel op deze pagina.

Tips voor 28+ persoons vakantiehuizen

Als u met een grote groep op vakantie gaat, is het prettig als er genoeg privacy en ruimte aanwezig is voor iedere vakantieganger. Daarom bieden we bij BungalowSpecials luxe en behoorlijke grote vakantiehuizen voor 28 en meer personen aan. Deze groepsaccommodaties zijn als vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien, zodat het hele gezelschap een uitzonderlijke vakantie beleeft. Daarnaast vindt u op het park vaak ook nog veel faciliteiten, waaronder een zwembad of wellnessfaciliteiten.

Reserveer een vakantiehuis voor 28+ personen

We vinden het bij BungalowSpecials van belang dat groepsaccommodaties passen bij de wensen van onze gasten. Daarom bieden we ook de grootste accommodaties die er beschikbaar zijn, zodat u gerust met een uitgebreid gezelschap kan vertoeven op een schitterend park naar keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld over uitwaaien aan zee of een vakantie midden in de natuur?

Bekijk ook
Alle 6-persoons bungalows
Alle 8-persoons bungalows
Alle 10-persoons bungalows
Alle 12-persoons bungalows
Alle 14-persoons bungalows
Alle 20-persoons bungalows
Alle 24-persoons bungalows