Safeshops Certificatie Keurmerk BungalowSpecials
Klantendienst BungalowSpecials

Gezocht op:

Logeren bij de boer bij FarmCamps

Ontspan bij FarmCamps, op een unieke camping op een boerderij. Hier kunt u gebruik maken van luxe tenten, tijdens uw ervaring met glamping, terwijl u kinderen met boerderijdieren spelen. Ervaar deze bijzondere mogelijkheid via BungalowSpecials.

Tips voor een verblijf bij FarmCamps

De keten FarmCamps biedt luxe ingerichte tenten op diverse boerderijcampings op verschillende locaties in Nederland. Kies bijvoorbeeld voor FarmCamps De Geele Bosch in Oldeholtwoldein Friesland. Dit is één van de twaalf FarmCamps in Nederland, die BungalowSpecials aanbiedt. Op de FarmCamps vakantieparken is van alles te doen voor jong en oud. Van koeienmelken, tot de kippen voeren en spelen in de speeltuin,

Boek een verblijf bij FarmCamps

Kijk snel op BungalowSpecials.nl voor alle campings van FarmCamps en boek een ontspannen korte vakantie in de natuur. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een FarmCamp camping in Noord-Holland, Zeeland, Drenthe of elders in Nederland, bij BungalowSpecials vint u de unieke FarmCamps camping van u keuze.

FarmCamps

Logeren bij de boer bij FarmCamps

FarmCamps biedt een bijzonder concept aan. Het is slapen in een luxe ingerichte tent op een heuse boerderij. Zo geniet u van comfort in de buitenlucht en uw kinderen van de beestenboel op deze unieke camping.