Veel gestelde vragen

Annuleren en wijzigen

Je reservering wijzigen
Wanneer jij je reservatie wilt wijzigen, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Wij bespreken vervolgens met het vakantiepark of jouw verzoek mogelijk is. Denk aan wijzigingen als:
• Aankomstdatum
• Reisgezelschap
• Aantal accommodaties en/of nachten

(Eventuele) extra kosten: afhankelijk van het soort wijziging kan het zijn dat het vakantiepark extra kosten in rekening brengt. Mocht dit het geval zijn, dan overleggen wij deze kosten op voorhand met jou.

Wanneer jij je reservering wilt annuleren, raden we je aan eerst de annulatievoorwaarden van je reservatie te controleren. Deze vind je terug in jouw reservatiebevestiging. Hieronder een overzicht van de meerdere scenario's:

Volgens de voorwaarden kun je kosteloos annuleren
Je kunt jouw reservering kosteloos annuleren. Het annuleren doe je zelf in drie eenvoudige stappen:
1. Open je reservatiebevestiging. Deze heb je via de mail ontvangen in je boekingsbevestiging;
2. Klik in je mail op de link 'reservatie annuleren';
3. Bevestig dat jij je reservatie wilt annuleren.

Let op: je reservatie is pas geannuleerd wanneer je de stappen hebt doorlopen en een annulatiebevestiging hebt ontvangen.

Kosteloos annuleren niet meer mogelijk volgens de voorwaarden
Je kunt je reservatie annuleren maar betaalt helaas wel annulatiekosten. Hoe hoog deze kosten zijn, is afhankelijk van het moment van annuleren ten opzichte van het moment van aankomst. Dit betreft altijd een percentage en/of een minumum bedrag. Welke voorwaarden voor jouw reservatie van toepassing zijn, vind je terug in je bevestiging. 

Goed om te weten: eventuele kosten van een afgesloten annulatieverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten ook nooit teruggestort.

Niet-annuleerbaar
Het is helaas niet (meer) mogelijk om je reservatie te annuleren.

Wil jij bij het annuleren van een reservatie onnodige kosten voorkomen? Sluit dan via ons een kortlopende annulatieverzekering af van Allianz Global Assistance.

Goed om te weten: eventuele kosten van een afgesloten annulatieverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten ook nooit teruggestort.

Let op: u kunt alleen een claim indienen wanneer u een kortlopende annulatieverzekering via BungalowSpecials heeft afgesloten en wanneer uw claim onder de voorwaarden van Allianz Global Assistance valt.

Online uw financiële schade melden? Klik dan hier.

Goed om te weten
Polisnummer: uw reservatienummer bij BungalowSpecials 
Polisblad: uw reservatiebevestiging bij BungalowSpecials

Jazeker, in samenwerking met Allianz Global Assistance biedt BungalowSpecials de mogelijkheid om tijdens het maken van uw reservatie een kortlopende reis- en annulatieverzekering af te sluiten. Benieuwd naar de wat wel en niet is verzekerd? Bekijk dan hier de voorwaarden van de kortlopende reis- en annulatieverzekering.

Met een annulatieverzekering bent u verzekerd tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van uw reservatie, bijv. in geval van ziekte. Wanneer het vakantiepark bij het annuleren kosten in rekenig heeft gebracht kunt u deze, mits de annulatie onder de voorwaarden van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering valt, declareren bij Allianz Global Assistance

Met een reisverzekering bent u verzekerd tegen schade die wordt opgelopen tijdens uw verblijf, bijv. gestolen bagage of bij een ziekenhuisopname.