Veel gestelde vragen

Annuleren en wijzigen

Voor wijzigingen met betrekking tot uw reservatie, bijvoorbeeld de aankomstdatum en/of het aantal personen of accommodaties, kunt u contact met onze klantendienst opnemen. Zij bespreken dan met het vakantiepark of het mogelijk is om uw reservatie te wijziging. Let wel: de mogelijkheid om uw reservatie te wijzigen is afhankelijk van de voorwaarden van het vakantiepark en de beslissing die zij hierin nemen.

BungalowSpecials berekent geen wijzigingskosten. Afhankelijk van het soort wijziging kan het zijn dat het betreffende vakantiepark extra kosten in rekening brengt. Mocht het vakantiepark extra kosten rekenen, dan overleggen wij deze kosten op voorhand met u.

Jazeker, in samenwerking met Allianz Global Assistance biedt BungalowSpecials de mogelijkheid om tijdens het maken van uw reservatie een kortlopende annulatieverzekering af te sluiten. Benieuwd naar wat wel en niet is verzekerd? Bekijk dan hier de voorwaarden van de kortlopende annulatieverzekering.

Let op: u kunt alleen een claim indienen wanneer u een kortlopende annulatieverzekering via BungalowSpecials heeft afgesloten en wanneer uw claim onder de voorwaarden van Allianz Global Assistance valt.

Online uw financiële schade melden? Klik dan hier.
Schriftelijk uw financiële schade melden? Klik dan hier

Goed om te weten
Polisnummer: uw reservatienummer bij BungalowSpecials 
Polisblad: uw reservatiebevestiging bij BungalowSpecials

Jazeker, in samenwerking met Allianz Global Assistance biedt BungalowSpecials de mogelijkheid om tijdens het maken van uw reservatie een kortlopende reis- en annulatieverzekering af te sluiten. Benieuwd naar de wat wel en niet is verzekerd? Bekijk dan hier de voorwaarden van de kortlopende reis- en annulatieverzekering.

Met een annulatieverzekering bent u verzekerd tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van uw reservatie, bijv. in geval van ziekte. Wanneer het vakantiepark bij het annuleren kosten in rekenig heeft gebracht kunt u deze, mits de annulatie onder de voorwaarden van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering valt, declareren bij Allianz Global Assistance

Met een reisverzekering bent u verzekerd tegen schade die wordt opgelopen tijdens uw verblijf, bijv. gestolen bagage of bij een ziekenhuisopname.

Indien u uw reservatie wilt annuleren, dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Open uw reservatiebevestiging (deze heeft u via de mail ontvangen)
2. Ga naar ‘Reservatie annuleren’ en klik op de link
3. Bevestig dat u uw reservatie wilt annuleren. En klaar is Kees! 

Let op: uw reservatie is pas geannuleerd wanneer u deze stappen heeft doorlopen en een annulatiebevestiging heeft ontvangen. 

Goed om te weten
Bekijk altijd even de annulatievoorwaarden of het nog mogelijk is om uw reservatie kosteloos te annuleren. Wanneer de annulatievoorwaarden niet meer van toepassing zijn, heeft u geen recht op teruggave van het reeds door u betaalde bedrag. Mocht het vakantiepark alsnog instemmen met het annuleren van uw reservatie, moet u er rekening mee houden dat zij hier extra kosten voor kunnen rekenen én u het eventueel reeds betaalde bedrag terug krijgt in de vorm van een voucher

Wij raden u daarom altijd aan om een kortlopende annulatieverzekering af te sluiten. Of u aanspraak kunt maken op uw annulatieverzekering, wordt bepaald door Allianz Global Assistance. Let wel: eventuele kosten van een afgesloten reis- en/of annulatieverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten ook nooit teruggestort.