Uw mening/ervaring

Iedere dag streven wij ernaar om u de beste Specials en gevarieerde reizen aan te bieden. Daarbij hoort als vanzelfsprekend een uitstekende klantenservice, een betrouwbare dienstverlening en een website waar u eenvoudig en snel het juist vakantieaanbod kunt vinden. Op dit moment worden wij door onze klanten gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van een 8,0.

 

Natuurlijk willen wij bij de beste horen en daarom is uw mening erg belangrijk voor ons. Hoe heeft u onze service ervaren, welke indruk maakte onze website op u en kon u de juiste Special vinden? Deel uw mening met ons! Hiervoor kunt u heel gemakkelijk ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u ons beoordelen op de onafhankelijke beoordelingswebsite TrustPilot, zodat andere vakantiegangers uw beoordelingen en ervaringen kunnen laten meewegen in hun keuze. Wilt u meer weten over de bungalowbeoordelingen? Lees hier meer over onze bungalowbeoordelingen.

Alle beoordelingen worden gepubliceerd met goedkeuring van de desbetreffende persoon/personen.

Meningen/ervaringen van vakantieparken

 • Oostappen Groep Vakantieparken

  BungalowSpecials is een belangrijke partner in het promoten van onze vakantieparken. Er is veel flexibiliteit in acties en ze zijn zeer actief, waardoor we op een plezierige manier met elkaar kunnen schakelen

 • Vakantiepark 't Hooge Holt

  Bedankt voor een zeer goede samenwerking om een zo hoog mogelijke bezetting te realiseren. Het is heel fijn dat BungalowSpecials met ons meedenkt.

Meningen/ervaringen van gasten

 • F. Van Rillaer

  Duidelijke site met goede zoekfunctie.

 • M. Gaj

  De website is overzichtelijk en gemakkelijk voor 60plussers die niet veel pc-ervaring hebben.